• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۵۸۸۷
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۷
اجتماعی » جامعه و شهری
در بازدید معاون مالی و اقتصاد شهری مطرح شد:

افتتاح ۳ مجموعه ورزشی «شهرک رضویه»، زنبق» و «شهرک جمهوری» تا پایان سال

احداث سه مجموعه ورزشی و یک تصفیه‌خانه بزرگ مقیاس در جنوب شرق پایتخت، با حضور معاون شهردار تهران و شهردار منطقه ۱۵، بررسی و عملیات اجرایی مرتبط تسهیل‌گری و شتاب‌بخشی شد.

سه مجموعه ورزشی «شهرک رضویه»، نزنبق» و «شهرک جمهوری» تا پایان سال افتتاح می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما، سجاد محمدعلی نژاد، معاون مالی و اقتصاد شهری شهردار تهران با همراهی شهردار منطقه ۱۵ تهران، سه‌شنبه ۱۴ بهمن‌ماه، طرح های احداثی منطقه ۱۵ در جنوب شرق پایتخت را مورد بازدید و بررسی قرار داد.
در بخشی از این بازدید ، عملیات عمرانی طرح  «تصفیه‌خانه آب‌های سطحی» در مجاورت بزرگراه شهید نجفی رستگار ارزیابی شد. تصفیه‌خانه‌ای با ظرفیت بالغ بر ۶ هزار مترمکعب در روز که کارکرد تصفیه آب‌های سطحی تجمیع شده در جنوب شرق تهران (کانال سرخه‌حصار) را بر عهده خواهد داشت.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به اهمیت بازگشت آب‌های سطحی به چرخه استفاده در سطح شهر، خواستار شتاب‌بخشی به عملیات اجرایی و تکمیل این پروژه مهم شهری، در کوتاه‌ترین زمان ممکن شد.
بر اساس اظهارات مدیران شهرداری منطقه ۱۵ و پیمانکار پروژه و همچنین در پی تسهیل‌گری و تأمین منابع، کمتر از ۳ ماه دیگر، تصفیه‌خانه مذکور در مدار بهره‌برداری قرار می‌گیرد؛ به جهت دبی در دسترس آب و ظرفیت قابل توجه تصفیه‌خانه، علاوه بر منابع آبی مورد نیاز در منطقه ۱۵، امکان تأمین بخشی از منابع آب مناطق پیرامونی را نیز خواهد داشت.
در ادامه آخرین وضعیت پروژه احداثی «ورزشگاه رضویه» در منتهی‌الیه جنوب شرقی پایتخت و محله کم‌برخوردار شهرک رضویه بررسی و ارزیابی شد.
ساختمان‌های این مجموعه ورزشی شامل دو سالن با زیربنای ۷۵۰ متر است و زمین چمن مصنوعی، سکوی تماشاچیان، باشگاه بدنسازی، رختکن و تأسیسات آن نیز در آستانه تکمیل و تجهیز است. بر این اساس، مجموعه ورزشی رضویه تا پایان سال جاری، از سوی شهروندان قابل بهره‌برداری خواهد بود.
از اخذ ۲۳۷ سند تک برگی تا اهمیت خلق فرصت‌های درآمدی و مدیریت منابع
در جریان جلسه بررسی و مدیریت پروژه‌های شاخص شهرداری منطقه ۱۵، آخرین وضعیت رفع معارضین ملکی در سطح منطقه، از جمله تملک بابت تعریض معابر پرتردد و تجهیز کارگاه خط ۸ مترو، مرور و نسبت به هر کدام، تصمیم‌گیری شد.
در همین رابطه مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری، با اشاره به عملکرد مطلوب شهرداری منطقه ۱۵ در اخذ ۲۳۷ سند تک برگی املاک طی سال جاری و ثبت در سامانه جامع، خواستار «استفاده از ظرفیت‌های متنوع و منابع موجود»، برای تأمین منابع تملک‌های حائز اهمیت و اولویت‌دار شد.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری نیز، ضمن تأکید بر اهمیت خلق فرصت‌های جدید درآمدی بر اساس ظرفیت‌های شهر در سطح مناطق ۲۲ گانه، هدایت منابع برای توسعه زیرساخت‌های شهری را یادآور شد.
در ادامه، درباره آخرین وضعیت پروژه‌های در دست اقدام حوزه‌های «حمل‌ونقل و ترافیک نظیر افزایش ایمنی بزرگراه آزادگان»، «عمرانی نظیر تعریض و تکمیل دسترسی‌های بزرگراه شهید نجفی رستگار» و «خدمات شهری نظیر زیباسازی و نگهداشت معابر محدوده منطقه» بحث و تبادل‌نظر شد.
سپس آخرین وضعیت دیگر پروژه‌های در دست احداث شهرداری منطقه ۱۵ از جمله سوله‌های ورزشی «زنبق» و «شهرک جمهوری» و مجموعه ورزشی شهرک رضویه، ارزیابی و بر اساس وضعیت کنونی و تأمین منابع مقرر شد، هر سه مجموعه ورزشی تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برسد.
سجاد محمدعلی نژاد، معاون مالی و اقتصاد شهری شهردار تهران ، به حمایت و پشتیبانی همه جانبه از پروژه‌های زیرساختی پهنه جنوبی تهران اشاره کرد و افزایش سرانه‌های خدماتی، رفاهی و ورزشی در جنوب پایتخت را مورد تأکید مدیریت شهری برشمرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهداء ۲ هزار دست لباس به انجمن حمایت از زندانیان همدان
سازمان حمایت: فروش اجباری و نقد کردن اعتبار کالابرگ تخلف است
افزایش فعالیت مگس میوه زیتون در گیلان
یزدی‌ها در سال جاری چقدر وام گرفته‌اند؟
بزرگمردان کوچک کشتی قم در جشنواره فجر ظهور معرفی شدند
افزایش ۳۰ درصدی صادرات ایران به عمان
یادگار امام به میدان فتح متصل می‌شود
تشییع شهید محمد صانعی پور در فردوس
وحدت در اندیشه رهبر معظم انقلاب اصلی قرآنی و راهبردی است
محفل قرآنی در پاکستان همزمان با سالگرد انقلاب
آیین سومین سالگرد شهادت عدنان طالبی در ساری برگزار شد
آغاز به کار نمایشگاه قرآن، کتاب و محصولات فرهنگی مذهبی
تجلیل از کشاورزان نمونه شازند؛ ۱۱ برگزیده از میان ۷۰ کشاورز نمونه استان مرکزی
پایان رقابت‌های گلف قهرمانی کشور در مسجدسلیمان
روایت ۲۰ سال تخریب در مستند جنگل خاموش
تأکید گمرک ایران بر جلوگیری از مکاتبات موازی درباره یک اظهارنامه
چاپ قرآن کریم تمام‌نستعلیق در خراسان‌جنوبی
افتتاح آموزشگاه خیر ساز ۱۲ کلاسه در بیضا فارس
شکست یاران سینا واحدی در سوپرلیگ بسکتبال شرق آسیا
اختصاص ۶۰ میلیارد ریال برای تکمیل آزمایشگاه غذا و داروی نیشابور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است
برگزاری مسابقات والیبال جام جوان در بیارجمند
آموزش بهداشتی حجاج مهریزی با محوریت پیشگیری از بیماری‌های واگیر
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا
هشدار چین به آمریکا درباره ایران
ورود سامانه بارشی به خراسان رضوی از فردا
پیام تبریک سران ۱۴ کشور دیگر به رئیس جمهور
الکترونیکی شدن ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
دو زلزله پیاپی بیش از ۴ ریشتری در عسلویه
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است
پیش بینی بارش برف و باران با ورود سامانه بارشی جدید
زلزله بیش از ۴ ریشتری در فین هرمزگان
ثبت نام شورا‌های روستا‌ها تا ۳۰ بهمن
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۵۴ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)