• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۸۹۹۵
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۲
خوزستان » اجتماعی

بهره‌برداری از ۸۴ واحدمسکونی و ۹۶۶ طرح اشتغال‌زایی در خوزستان

۹۶۶ طرح اشتغال‌زایی مددجویی، ۸۴ واحدمسکونی و پنج مرکز غیردولتی با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال همزمان با سراسر کشور در خوزستان به صورت ویدئو کنفرانس با حضور رییس سازمان بهزیستی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرکل بهزیستی خوزستان روز شنبه در آیین بهره‌برداری از طرح‌های دهه فجر بهزیستی با حضور ویدئوکنفرانسی رئیس سازمان بهزیستی کشور، از افتتاح ۸۴ واحد مسکونی ویژه مددجویان و خانواده‌های دارای فرد معلول خبر داد و گفت: برای ساخت این واحد‌ها حدود ۹۰۰ میلیارد ریال هزینه شده که از این میزان، ۱۷۰ میلیارد ریال به‌صورت کمک بلاعوض از سوی سازمان بهزیستی برای تکمیل واحد‌ها پرداخت شده و مابقی از محل تسهیلات بانکی و مشارکت خانواده‌ها تأمین شده است.

مهران کریمیان با اشاره به برنامه‌های حوزه مسکن افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۸۰۰ میلیارد ریال کمک بلاعوض مسکن به مددجویان استان اختصاص یافته و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری ۹۲۴ واحد مسکونی به جامعه هدف واگذار شود.

وی همچنین به پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه مسکن اشاره کرد و گفت: در سال جاری ۳۱۰ نفر از مددجویان استان از تسهیلات قرض‌الحسنه به مبلغ ۳۲۰ میلیارد ریال بهره‌مند شده‌اند.

مدیرکل بهزیستی استان خوزستان در ادامه از افتتاح پنج مرکز غیردولتی در حوزه‌های درمان اعتیاد، توانبخشی و نگهداری از افراد دارای معلولیت خبر داد و بیان کرد: مرکز ترک اعتیاد بانوان در ایذه، مرکز ترک اعتیاد در شهرستان کارون، خانه کوچک مهرآیین ۲ ویژه افراد دارای اختلالات هوشی ـ رشدی در ایذه، مرکز شبانه‌روزی توانبخشی بیماران روانی مزمن مرد «پناه» در مسجدسلیمان و خانه کوچک افراد دارای اختلالات هوشی ـ رشدی خفیف زیر ۱۴ سال «کیان» در دزفول از جمله مراکزی هستند که در این ایام به بهره‌برداری می‌رسند.

وی همچنین درباره مرکز شبانه‌روزی «پناه» مسجدسلیمان گفت: این مرکز با ظرفیت اسمی ۴۰ نفر در ساختمانی به مساحت یک‌هزار مترمربع و زیربنای ۴۸۴ مترمربع احداث شده و برای راه‌اندازی آن ۳۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است؛ ۱۸ نفر نیروی انسانی نیز در این مرکز مشغول به کار شده‌اند.

کریمیان افزود: خانه کوچک «کیان» در دزفول نیز با ظرفیت نگهداری ۱۰ نفر، در ساختمانی دو طبقه به متراژ ۳۷۵ مترمربع و زیربنای ۴۸۷ مترمربع ایجاد شده که برای احداث آن ۳۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و هشت نفر در آن اشتغال یافته‌اند.

وی ادامه داد: مرکز اقامتی درمان و بازتوانی معتادان بهبودیافته ویژه مردان در شهرستان کارون با ظرفیت ۳۰ نفر توسط بخش خصوصی و با مجوز بهزیستی به بهره‌برداری رسید. این مرکز دارای یک تیم پزشکی شامل پزشک، روانشناس، مددکار و مددیار است که دوره درمان در آن ۳۰ روزه بوده و تا سه ماه، طی سه دوره یک‌ماهه قابل تمدید است. همچنین مرکز ترک اعتیاد بانوان ایذه به‌عنوان پنجمین مرکز بانوان در استان با ظرفیت ۳۰ نفر آغاز به کار می‌کند.

مدیرکل بهزیستی خوزستان تأکید کرد: توسعه اشتغال، تأمین مسکن و گسترش مراکز توانبخشی و حمایتی از مهم‌ترین اقدامات بهزیستی برای توانمندسازی جامعه هدف است و این طرح‌ها نقش مؤثری در ارتقای کیفیت زندگی مددجویان و افزایش مشارکت اجتماعی آنان خواهد داشت.

وی یادآور شد: همچنین در دهه فجر، ۹۶۶ طرح اشتغال‌زایی ویژه مددجویان در سطح استان به بهره‌برداری رسید که برای اجرای آنها در مجموع یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

آیین بهره‌برداری از طرح‌های دهه فجر بهزیستی با حضور ویدئوکنفرانسی رئیس سازمان بهزیستی کشور، مدیرکل بهزیستی خوزستان و جمعی از مسئولان محلی از جمله فرماندار شهرستان کارون، در محل افتتاح طرح نمونه حوضچه پرورش ماهی شهرستان کارون برگزار شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وزیر جهادکشاورزی: یکسان‌سازی نرخ ارز، گامی در مسیر شفافیت و رونق اقتصادی
دعوت مردم انقلابی خراسان شمالی به حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن
بررسی روند پیشرفت زیرساخت‌های انتظامی در جنوب کرمان
صدور کد رهگیری ۳.۷ میلیون معامله در سامانه خودنویس
بهره‌برداری از طرح توسعه میدان گازی توس با فرمان رئیس‌جمهوری
تبدیل بیش از ۷۰ درصد اراضی پادگان ۰۶ پایتخت به پارک عمومی
مجموعه آثار« میرزاحسن رشدیه» گامی در جهت تعلیم و تربیت
صنایع یزد تا ۱۴۰۶ موظف به تأمین آب از منابع غیرمتعارف شدند
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است
جدال حساس نساجی و شهرداری نوشهر در شهرآورد مازندرانی ها
برگزاری جشنواره غذا در دبیرستان معصومیه شهر بایگ
ورود معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور
آغاز عملیات اجرایی تکمیل رینگ حاشیه‌ای شهر یزد
ساخت ۶۴ مدرسه طبق الگوی مدرسه دارالفنون در هر استان
«نیم نگاه»، در رادیو سلامت
هوای سالم مشهد در بیستمین روز بهمن
بهره برداری از ۱۲۰ طرح اقتصادی و عمرانی در الیگودرز
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
جای خالی یک پسر
برگزاری چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)