• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۳۳۷۰
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۷
خراسان رضوی » سیاسی

قرائت قطعنامه پایانی راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در مشهد

شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن کلانشهر مذهبی مشهد، با صدور قطعنامه‌ای، با آرمان‌های انقلاب اسلامی عهدی دوباره بستند.

قرائت قطعنامه پایانی راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در مشهد

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، این راهپیمانان در قطعنامه ذکر شده، ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی و قدردانی از رشادت‌های نیرو‌های امنیتی، نظامی و انتظامی، عزم راسخ خود را برای پاسداری از دستاورد‌های انقلاب اسلامی اعلام کردند.

در متن قطعنامه پایانی راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴، تصریح شده است: این حضور پرشکوه و وحدت‌آفرین، جلوه‌ای روشن از بلوغ سیاسی، انسجام ملی و هوشیاری تاریخی ملت ایران در برابر توطئه‌های پیچیده، فشار‌های فزاینده و جنگ ترکیبی همه‌جانبه دشمنان انقلاب اسلامی، به‌ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانان آنان است.

شرکت‌کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن، در بیان مواضع و مطالبات خود در قالب این قطعنامه، بر استمرار این مسیر تمدنی و صیانت از ثبات، امنیت، انسجام ملی و حرکت رو به جلوی کشور در شرایط پیچیده و متغیر منطقه‌ای و بین‌المللی تأکید و عزم راسخ خود را برای پاسداری از دستاورد‌های انقلاب اسلامی اعلام کردند.

آنان همچنین با تأکید بر جایگاه بی‌بدیل ولایت فقیه به‌عنوان رکن هدایت راهبردی و ضامن وحدت ملی، هرگونه جسارت، اهانت یا تعرض به حریم ولی‌امر مسلمین جهان، حضرت امام خامنه‌ای را تعرض به هویت، عزت و اراده ملت ایران دانستند.

 در این قطعنامه، شرکت کنندگان بر ضرورت حفظ اتحاد مقدس، همبستگی اجتماعی، تقویت سرمایه اجتماعی و پرهیز از هرگونه اختلاف‌افکنی و دوقطبی‌سازی تأکید کرده و انسجام ملی و پیوند ناگسستنی مردم با نظام اسلامی را مهم‌ترین پشتوانه کشور در مواجهه با تهدیدات داخلی و خارجی دانسته‌اند.

 حاضران در این رویداد عظیم اجتماعی افزوده‌اند: «ما مردم قدرشناس ایران، ضمن تشکر صمیمانه از مجاهدت‌ها، ایثارگری‌ها و فداکاری‌های نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش جمهوری اسلامی، فرماندهی انتظامی، بسیج مردمی و نهاد‌های امنیتی و اطلاعاتی، اعلام می‌داریم امنیت، آرامش، ثبات و اقتدار امروز کشور، مرهون همراهی آگاهانه ملت و جان‌فشانی مدافعان صادق میهن اسلامی و خون پاک شهدای گرانقدر است.»

آنان همچنین بیانیه و رویکرد خصمانه اتحادیه اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را اقدامی مغایر با حقوق بین‌الملل، مداخله‌جویانه و همسویی با پروژه‌های ایران‌هراسی و بی‌ثبات‌سازی منطقه دانسته و آن را قویاً محکوم و تأکید کرده‌اند که سپاه پاسداران، نهادی رسمی، قانونی و برآمده از اراده ملت و ستون راهبردی دفاع ملی و مبارزه با تروریسم در منطقه است.

 راهپیمایان ۲۲ بهمن امسال همچنین اقدامات تجاوزکارانه، بی‌ثبات‌ساز و جنایت‌بار رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا را عامل اصلی ناامنی‌ها، جنگ‌ها و بحران‌های مستمر منطقه دانسته و بر ضرورت پاسخگویی این دو رژیم در افکار عمومی جهان به واسطه جنایات خود در ملت‌های مظلوم منطقه، به‌ویژه مردم مقاوم فلسطین و غزه، تأکید و اعلام کرده‌اند که باید جرم دولت آمریکا در فتنه تروریستی دی ماه توسط نهاد‌های مسئول پیگیری شود.

در این قطعنامه آمده است: ما ملت ایران حامی سربازان دیپلماسی و سربازان میدان هستیم و در شرایط حساس کنونی تأکید می‌کنیم که از هرگونه گفت‌و‌گو و مذاکره در چارچوب اصول بنیادین «عزت، حکمت، مصلحت»، پشتیبانی و حمایت قاطع خود را از این دو بال اقتدار کشور اعلام می‌کنیم؛ چرا که اکنون زمان هم افزایی میدان و دیپلماسی است و سربازان هر دو عرصه، فرزندان ملت و مورد حمایت صد درصد ملت هستند.

 آنان همچنین از دولت، مجلس شورای اسلامی و همه دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی خواسته‌اند با هم‌افزایی مؤثر، برنامه‌ریزی دقیق و اقدام عملی، زمینه مشارکت حداکثری مردم را در عرصه‌های مختلف انقلاب اسلامی، به‌ویژه در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، فراهم و با کار دوچندان در خدمت به مردم و مبارزه با تورم و مبارزه با فساد، اعتماد عمومی و نقش‌آفرینی مردم را تقویت کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از شش طرح آب و فاضلاب نیشابور با اعتبار ۱۸۰۰ میلیارد ریال
حضور باشکوه مردم کلاله در راهپیمایی ۲۲ بهمن
زمین لرزه‌ای به بزرگی ۳.۳ ریشتر در حوالی گزیک سربیشه
تقدیر نماینده ولی فقیه در استان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
ملت ایران در دفاع از استقلال و امنیت خود متحد است
تشریح طرح های علمی و فناوری دهه فجر در استان سمنان
حضور مردم شهرها و روستاهای سرزمین مان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جشن چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب در گوشه گوشه ایران اسلامی
قدردانی استاندار و نماینده ولی فقیه در استان از مردم کرمان
جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در کارگیل هند
حماسه‌ی دیگر در ۲۲ بهمن در صغاد آباده
برگزاری جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در کاراکاس
یوم الله ۲۲ بهمن، مظهر اقتدار ملی
اختتامیه نخستین دوره مسابقات رباتیک دانش آموزی در لنگرود
قدردانی استاندار از حضور پر شور ملت شهیدپرور استان البرز
جشن پیروزی انقلاب در زورخانه شهید سلیمانی قم
خروش مردم انقلابی استان بوشهر در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان ۵۰۰ هزار خودروی بی‌ام دبلیو به علت احتمال آتش سوزی
طرح ها و برنامه های گرامیداشت دهه فجر در آذربایجان غربی
کاروانسرای شاه عباسی سمنان موزه می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)