• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۳۴۷۴
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۰
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه کهگیلویه و بویراحمد؛

جذب اعتبارات ۵۲ درصدی مسئولیت‌های اجتماعی نفت توسط دستگاه‌ها

تاکنون ۲ هزار و ۱۲۸ میلیارد تومان سهم استان کهگیلویه و بویراحمد از مسئولیت‌های اجتماعی نفت اختصاص یافته است.

جذب اعتبارات ۵۲ درصدی مسئولیت‌های اجتماعی نفت توسط دستگاه‌ها
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، مدیران دستگاه‌های اجرایی بخشی از دلایل کندی جذب اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی نفت را تشریح کردند.
به گفته آنان، سخت‌گیری وزارت نفت در تأیید ساختار شکست طرحها و بررسی دقیق صورت‌وضعیت‌ها موجب کندی روند پرداخت شده است.
 برخی دستگاه‌ها اعلام کردند بخشی از صورت‌ وضعیت‌های ارسالی با تأخیر تأیید می‌شود و این موضوع باعث طولانی شدن فرآیند جذب شده است.
در حوزه آموزش و پرورش و نوسازی مدارس نیز مشکلات مربوط به موافقت‌نامه‌های ملی، محدودیت‌های ذیحسابی و تغییر کارفرما یا پیمانکار در برخی طرح های سنوات گذشته از جمله موانع مطرح‌شده بود.
همچنین مسدود بودن برخی حساب‌های مرتبط با اعتبارات نفت در مقاطعی از زمان، یکی دیگر از دلایل کاهش سرعت جذب عنوان شد.
یداله رحمانی استاندار با اشاره به اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی نفت گفت: سهم استان از مسئولیت‌های اجتماعی نفت چهار هزار و ۱۲۲ میلیارد تومان است که تاکنون ۲ هزار و ۱۲۸ میلیارد تومان اختصاص یافته است.
استاندار افزود: از میزان ۲ هزار و ۱۱۲۸ میلیارد جذب شده ۹۶ درصد در این دولت محقق شده است که ۷۹۸ میلیارد تومان سال گذشته و یک هزار و ۳۲۴ میلیارد تومان در سال جاری اختصاص یافته که این ارقام می‌تواند نقش بسزایی در رفع مشکلات استان ایفا کند.
رحمانی بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی به ویژه در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی نفت تأکید کرد و گفت: دسترسی به این منابع نیازمند پیگیری مستمر و شبانه‌روزی است، هیچ بهانه‌ای برای عدم پرداخت به موقع این اعتبارات قابل قبول نیست.
وی با بیان اینکه دستگاه‌ها، مستندات خود را به موقع ارائه دهند، خواستار مشخص شدن رابط ثابت و هماهنگ میان دستگاه‌های اجرایی و وزارت نفت برای پیگیری به موقع اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی شدند.
استاندار همچنین از برگزاری نشست مشترک با مجموعه وزارت نفت شد و گفت: مسائل و مشکلات احصاء و به منظور پرداخت به موقع اعتبارات این جلسه تشکیل می‌شود.
استاندار در بخش دیگری از دستورات خود به موضوع جذب اعتبارات اشاره کرد و گفت: به جز اعتباراتی که اخیراً برای جلسه آینده ابلاغ شده است، دستگاه‌هایی که درصد جذب اعتبارات آنها پایین‌تر از متوسط جذب استان است، موظف هستند خود را به سطح مطلوب برسانند.
وی تصریح کرد: این موضوع باید به عنوان یک تکلیف قانونی و اجرایی برای همه مدیران تعیین شود و موظفیم منهای ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبارات ابلاغی جدید، مابقی پروژه‌ها و اعتبارات را تا سال آینده تعیین تکلیف کنیم. این موضوعات به عنوان دو تکلیف مشخص برای اعضای شورا و دستگاه‌های اجرایی که در این زمینه دارای اعتبار هستند، تعیین می‌شود.
رحمانی در ادامه بر لزوم گزارش‌دهی منظم تأکید و اظهار داشت: در هر جلسه، چند تن از مدیران دستگاه‌های اجرایی باید دعوت شوند تا گزارش عملکرد خود را به صورت شفاف و مستند در خصوص نحوه هزینه‌کرد و پیگیری اعتبارات ارائه دهند
استاندار در ادامه این نشست با اشاره به اینکه در پایان سال مالی قرار داریم، بر لزوم تسریع در جذب اعتبارات تأکید کرد و اظهار داشت: در روز‌های پایانی سال قرار داریم و همه دستگاه‌های اجرایی موظف هستند نهایت تلاش و توان خود را برای جذب کامل اعتبارات عمرانی اعم از استانی و ملی به کار گیرند، این ایام فرصت بسیار مغتنمی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و خدمت‌رسانی مؤثر به مردم است.
رحمانی با اشاره به اهمیت ویژه طرح اوراق مرابحه خاطرنشان کرد: طرح اوراق مرابحه اسلامی از اهمیت راهبردی و ویژه‌ای برای توسعه زیرساخت‌های استان برخوردار است. هرگونه کوتاهی یا تأخیر در جذب این اوراق از سوی هیچ دستگاهی پذیرفته نیست و مدیران مربوطه باید پاسخگوی عملکرد خود باشند. این اوراق یک فرصت طلایی برای تأمین مالی پروژه‌هاست و نباید اجازه دهیم این فرصت از دست برود.
استاندار در تشریح آخرین وضعیت این اوراق تصریح کرد: در حال حاضر ۶۹۰ میلیارد تومان اوراق مرابحه اسلامی برای استان آماده‌سازی و تأمین شده است. همچنین ۶۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز در مرحله صدور کد قرار دارد و به زودی قابل بهره‌برداری خواهد بود. 
وی بیان کرد: همه مدیران دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط یک هفته فرصت دارند تا نسبت به جذب این اعتبارات اقدام کنند، دستگاه‌هایی که در این بازه زمانی موفق به جذب اوراق نشوند، باید در برابر این کوتاهی پاسخگو باشند.
در ادامه انتظام سهمگین رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ۵۲ درصد اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی نفت توسط دستگاه‌ها جذب و ۴۸ درصد تاکنون جذب نشده است.
جدول عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان در جلسه شورای برنامه ریزی استان بیشترین میزان اعتبار مصوب، راه و شهرسازی، دانشگاه علوم پزشکی، اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و شرکت آب منطقه‌ای بیشترین سهم اعتبارات را به خود اختصاص داده‌اند.
در حوزه بیشترین جذب ریالی نیز راه و شهرسازی، راهداری و شرکت آب و فاضلاب در رتبه‌های نخست قرار دارند و توانسته‌اند بخش عمده‌ای از اعتبارات تخصیص‌یافته را هزینه کنند.
از نظر درصد جذب اعتبار، اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای، اداره‌کل آموزش و پرورش و شرکت توزیع برق عملکرد بالاتری نسبت به میانگین استانی ثبت کرده‌اند.
در پایان این جلسه، ۱۷ مصوبات کارگروه‌های زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری، آمایش سرزمین و محیط زیست به رأی گذاشته شد و پس از بحث و بررسی، به تصویب اعضای شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان رسید.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ اسفند
«وطن فروش» نماهنگی در راستای انتقال پیام وطن‌دوستی
از شکست میدانی تا عقب‌نشینی راهبردی
صنایع دستی خوزستان زینت بخش سفره سحر و افطار حرم مطهر رضوی
طرح جهادی آبرسانی به یک هزار و ۴۷۰ روستای خوزستان
تجهیز کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای میانه
طنین جمع خوانی کلام وحی در حسینیه اعظم زنجان
وزش باد و بارش‌های پراکنده در راه لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تخصیص ۲۲۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رییس جمهور در زنجان
دعای هر روز و روز چهارم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
حضور مردم در صحنه‌های انقلاب سرمایه اصلی نظام اسلامی است
محدودیت جاده ای در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
تأکید نماینده بروجرد بر پیگیری مشکلات اصناف و بازاریان
پیش بینی هوای گرم و غبارآلود در سمنان
توقیف موتورسیکلت قاچاق در صومعه سرا
معرفی رئیس هیئت هاکی لرستان
رفع خاموشی جاده شهر چم‌گلک با پیگیری دادستان اندیمشک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
طرح زندگی با آیه‌ها یکی از جریان‌های اثرگذار قرآنی کشور
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)