• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۵۸۶۹
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۵
آذربایجان غربی » سیاسی

بررسی آخرین وضعیت پرونده‌های اغتشاشات دی ماه درارومیه

درنشست هم اندیشی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی با قضات محاکم انقلاب ارومیه آخرین وضعیت پرونده‌های اغتشاشات دی ماه بررسی شد.

بررسی آخرین وضعیت پرونده‌های اغتشاشات دی ماه درارومیه

 به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛ جلسه بررسی آخرین وضعیت پرونده‌های اغتشاشات دی ماه آذربایجان غربی با حضور رئیس کل دادگستری استان، دادستان مرکز استان، تعدادی از معاونین قضایی، رئیس دادگاه و معاون دادستان و قضات دادگاه و دادسرای انقلاب در محل سالن جلسات مجتمع شهید قدوسی ارومیه برگزار شد.
دکتر ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان در این جلسه با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان گفت: خداوند را شاکریم که امسال نیز توفیق بندگی و لذت عبادت را در این ماه عزیز و نورانی نصیب ما کرد و به یقین قدم برداشتن و قلم زدن در مسیر خدمت به مردم در این ماه پر برکت پاداشی مضاعف دارد.
عتباتی در ادامه با اشاره به اغتشاشات دی ماه گفت: الحمد ا... در استان با عنایت خداوند، بصیرت مردم و تلاش مجموعه‌های قضایی، انتظامی و امنیتی موضوع خاصی را شاهد نبودیم و از پرونده‌هایی که تشکیل شد بخش قابل توجهی تعیین تکلیف شدند.
رئیس کل دادگستری استان در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اغتشاشات گفت: مقام معظم رهبری در فرمایشات اخیر خود در خصوص شهداء، جان باختگان و کشته شدگان و کیفیت برخورد با دستگیر شدگان را تبیین و بیان داشتند که همه فریب خوردگان فرزندان این کشور هستند از این رو تاکید می‌گردد در رسیدگی به این پرونده‌ها این رهنمود‌ها و نقشه راهی که معظم له ترسیم نموده‌اند سر لوحه کار قرار گیرد.
مقام ارشد قضایی استان افزود: در سایه تلاش و زحمات همه مجموعه‌ها در اتفاقات اخیر در استان آنچنان دستگیری را شاهد نبودیم و اکثر بازداشت شدگان تعیین تکلیف شدند و امید است در روز‌های آتی باقی مانده افراد نیز تعیین تکلیف و با صدور قرار قانونی آزاد شوند.
رئیس شورای قضایی استان در ادامه از قضات دادسرا و دادگاه انقلاب خواست با مروری دقیق بر پرونده‌ها مواردی که مهم است به مجموعه مدیریت دادگستری و دادستانی مرکز استان منعکس تا کمک گردد که آنچه که اقتضاء عدالت و شرایط موجود باشد رقم بخورد.
عتباتی بر اهمیت روشنگری و تبیین نقشه‌ها و فتنه‌های دشمنان هم تاکید کرد و گفت: در راستای بیانات مقام معظم رهبری هنر باید جذب حداکثری با روشنگری و تبیین خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مظلومیت آن برای نوجوانان، جوانان و خانواده‌ها باشد چراکه مردم عزیز ایران قدردان تلاش‌های خادمان خود هستند.
وی اشاره کرد در این راستا با همکاری مجموعه‌های آموزشی، فرهنگی و دینی، جلسات توجیهی و ارشادی برای دستگیرشدگان در دستور کار دادگستری استان باشد. 
مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در این جلسه گفت: در اغتشاشات اخیر شبه کودتایی در کشور اتفاق افتاد که نتیجه آن جان باختن تعدادی از هموطنان و تخریب اماکن عمومی و اموال مردم در استان‌های دیگر بود ولی خداوند عنایت کرد که این فتنه بزرگ با رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و تلاش‌های مجموعه‌های امنیتی، انتظامی و قضایی، شکست خورد.
مجیدی ادامه داد: غالب افراد دستگیر شده، افراد فریب خورده بودند که احساس ندامت می‌کنند و نیاز است این موضوع و تاکیدات مقام معظم رهبری در رسیدگی به پرونده‌های آنان مدنظر قرار گیرد.
در ادامه جلسه گزارشی از آخرین وضعیت پرونده‌های اغتشاشات ارائه و نکاتی در راستای تعیین تکلیف این پرونده‌ها در سریعترین زمان ممکن با مدنظر قرار دادن تاکیدات مقام معظم رهبری ارائه و جلسه با تصویب مصوباتی به کار خود خاتمه داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت احداث کمپ ترک اعتیاد در بستان‌آباد
کشف ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در حاجی آبادِ هرمزگان
گسترش همکاری ها بین آذربایجان شرقی و جمهوری آذربایجان
ایران جان، مقوم انسجام و امید ملی
هشدار نارنجی تشدید گردوخاک با منشا عراقی در خوزستان
نظارت هوشمند در جاده‌های سیستان و بلوچستان تقویت می‌شود
اختصاص ۲ آمبولانس پیشرفته به بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
اعتبار امروز تبریز ریشه در هویت تاریخی آن دارد
بارش پراکنده باران در سمنان
هم‌اندیشی فرمانده سپاه خوزستان با قضات بسیجی؛ قدردانی از همراهی دستگاه قضا در مأموریت‌ها
لزوم رعایت توصیه‌های ایمنی هنگام استفاده از شوینده‌ها
اضافه شدن یک دستگاه آمبولانس به ناوگان نقلیه بیمارستان بزرگ دزفول
برخورد دستگاه قضایی خوزستان با فساد در طرح‌های فاضلاب
بسته خبر‌های کوتاه ۵ اسفند چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
واگذاری زمین باید باتوجه به ملاحظات زیست محیطی انجام شود
توسعه فیبرنوری گامی به سوی ارتقای زیرساخت شبکه ارتباطی خوزستان
اوقات شرعی اهواز، ۶ اسفند ۱۴۰۴
ممنوعیت تردد شناور‌های خودروبر از بنادر چارک و آفتاب به کیش، فردا از ساعت ۱۳
اجرای طرح آسفالت معابر شهر دوگنبدان
درخشش تیم موی تای بانوان زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
ثریا آقایی به کشور بازگشت
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
شهادت خلبان و کمک خلبان در درچه خمینی شهر
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
پیش بینی خیزش گردوخاک محلی در خوزستان
شیفت عصر مدارس مازندران فردا چهارشنبه تعطیل شد/ فعالیت ادارات تا ۱۲ ظهر
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)