• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۸۵۶۱
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۴
قزوین » اقتصادی

شکوفایی تار و پود در قزوین

با بهره برداری از فاز جدید کارخانه نساجی در قزوین با سرمایه گذاری ۳ هزار میلیارد تومانی، ظرفیت تولید این واحد به ۱۱ هزار و ۸۵۰ تن و اشتغال به ۵۰۰ نفر افزایش پیدا کرد.

شکوفایی تار و پود در قزوین

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، با بهره‌برداری از فاز جدید این مجموعه صنعتی، تعداد شاغلان مستقیم آن به ۵۰۰ نفر افزایش یافته است. ظرفیت اسمی تولید این کارخانه نیز به ۱۱ هزار و ۸۵۰ تن در سال رسیده که گامی مؤثر در راستای رونق تولید و اشتغال‌زایی در استان قزوین محسوب می‌شود.

 
مدیران این مجموعه، سرمایه‌گذاری انجام‌شده در طرح توسعه را بالغ بر سه هزار میلیارد تومان اعلام کرده‌اند که نقش بسزایی در تقویت اقتصاد منطقه و معیشت خانواده‌ها خواهد داشت.
 
سید محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت، در آیین افتتاح فاز جدید این واحد تولیدی، استان قزوین را یکی از مولدترین استان‌های کشور از نظر صنعت خواند و بر لزوم حفظ نیروی کار در بخش صنعت و بهره‌گیری از پیمان‌های تجاری منطقه‌ای برای افزایش رقابت‌پذیری تأکید کرد.
 
 وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: «استان قزوین با وجود وسعت حدود یک و نیم درصدی خاک کشور، از لحاظ مولد بودن یکی از برترین استان‌هاست. سهم این استان از ارزش افزوده کشور بیش از ۱.۶ درصد است که بیش از نیمی از آن (۵۶ تا ۵۷ درصد) توسط بخش صنعت ایجاد می‌شود. این آمار نشان‌دهنده نقش کلیدی صنعت در این استان تاریخی و پایدار است.»
 
اتابک با اشاره به ماهیت پویای صنعت نساجی افزود: «برخی صنایع تغییرات تکنولوژیکی آرامی دارند، اما صنعت نساجی جزو صنایعی است که هم پیچیدگی بالایی دارد، هم تکنولوژی آن به سرعت تغییر می‌کند و هم سطح رقابت در دنیا بسیار بالاست. کارخانه‌ای که امروز افتتاح شد، از آخرین تکنولوژی روز بهره‌مند است و این نشان از عزم جدی برای رقابت دارد.»
 
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ظرفیت‌های بالای استان قزوین تصریح کرد: «بهترین راه برای توسعه و ایجاد ارزش افزوده در هر استان، نگاه به ظرفیت‌ها و مزیت‌های نسبی آن است. استان قزوین علاوه بر صنعت، مزیت‌های متعدد دیگری نیز دارد. نکته حائز اهمیت این است که ۳۸ تا ۴۰ درصد اشتغال استان در بخش صنعت متمرکز شده و قزوین جزو استان‌های با کمترین نرخ بیکاری محسوب می‌شود.»
 
وی خطاب به استاندار قزوین تأکید کرد: «باید دقت کنیم که نیروی کار ماهر خود را در بخش صنعت حفظ کنیم. ستون فقرات کشور تولید است و اگر بخشی از نیروی کار صنعت به سمت خدمات سوق پیدا کند، این ستون فقرات تضعیف خواهد شد.»
 
اتابک در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت توجه همزمان به تولید و تجارت تأکید کرد و گفت: «تولیدکننده باید هم به فکر تولید باشد و هم به فکر تجارت. امروز در سطح تجارت بین‌المللی، رقیبان بسیار جدی در حوزه نساجی داریم و خوشبختانه با راه‌اندازی واحدهای جدید، رقابت‌پذیری کشور در حال افزایش است.»
 
وزیر صمت با اشاره به پیمان‌های تجاری دولت چهاردهم افزود: «ما با اتحادیه اوراسیا با جمعیت ۲۸۰ میلیون نفری، پیمانی داریم که بر اساس آن ۸۷ درصد کالاها با تعرفه صفر مبادله می‌شوند. همچنین با پاکستان که صنعت نساجی قدرتمندی دارد، پیمان تجارت ترجیحی منعقد کرده‌ایم. انتظار دولت از تجار و تولیدکنندگان این است که از این پیمان‌ها برای توسعه صادرات و حضور در بازارهای منطقه‌ای استفاده کنند. این توافقات هم فرصت است و هم چالش؛ اگر رقابت‌پذیر نباشید، می‌تواند مشکل‌ساز شود.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی ۲۴ تیم مسابقات قهرمانی والیبال کمتر از ۱۷ سال جهان
پیگیری مصوبات سفر قبلی رئیس دستگاه قضا به استان البرز
اعلام آمادگی اوقاف استان زنجان برای مشارکت در امر درختکاری
بازتاب رسانه‌ای گفت‌و‌گو‌ها در ژنو
رقابت مهارت و حرفه آموزی در دوگنبدان
رونق تولید روستایی در استان کرمان با تسهیلات کم‌بهره
باخت گل گهر به تراکتوردر دیداری حساس
عرضه مستقیم کالا‌های اساسی در روستا بازار اشنویه
سارق کش روزن خراسان رضوی در کرمان دستگیر شد
استاندار مازندران: سفر رئیس‌جمهور نقطه عطفی در شتاب توسعه استان بود
بهسازی ۹۰ درصد محور زنجان- قزوین
آموزش اقتصاد دیجیتال باید از مدرسه آغاز شود
پیگیری آخرین وضعیت اتصال سامانه بیمه های تکمیلی به نسخه الکترونیک
اولویت پرداخت تسهیلات کم بهره به طرح‌های خلاقانه روستایی در کرمان
کشف پارچه‌های ۲۰۰ میلیاردی قاچاق در لارستان
اقتدار پلیس کرمان در میدان مبارزه با مواد مخدر/کشف محموله بزرگ شیشه در سیرجان
آغاز به‌کار رسمی فرهنگسراهای مس در رابر و گلزار
اجرای طرح برخورد قاطع با خودرو‌های دارای تغییر وضعیت و عامل آلودگی صوتی در گیلان
بیش از ۳ هزار هکتار از مزارع گناباد، در خطر آفت سن مادری غلات
گرانفروشی برنج در فضای مجازی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
عراق واردات ۴۶ محصول کشاورزی را ممنوع کرد
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
خبر‌هایی از برگزاری دوره آموزش تدبر درقرآن در مهدیشهر
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)