• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۱۰۶۱۰
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۹
البرز » اجتماعی

همه ما باید مروج فرهنگ استاندارد در جامعه باشیم

مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات بین الملل سازمان ملی استاندارد ایران گفت: سیاست‌های ارتباطی و اطلاع‌رسانی در حوزه استاندارد تدوین می‌شود.

همه ما باید مروج فرهنگ استاندارد در جامعه باشیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز البرز عضو شورای معاونین سازمان ملی استاندارد ایران  با اشاره به آنکه در سال ۱۴۰۴ و در جشنواره شهید رجایی، اداره کل استاندارد این استان حائز رتبه برتر در گروه عمومی، امنیتی و قضایی در البرز شد، گفت: بسیاری از موضوعات مطرح‌شده در جلسات تخصصی، دارای ارزش خبری است و باید همکاران با شناخت عناصر خبر، در انتقال دقیق نکات و نقل‌قول‌ها به روابط عمومی، مشارکت فعال‌تری داشته باشند.

 سید شهاب سید محسنی با تأکید بر ضرورت تدوین سیاست‌های ارتباطی و اطلاع‌رسانی هدفمند در حوزه استاندارد، گفت: آگاهی‌بخشی و فرهنگ‌سازی عمومی نقش مؤثری در افزایش شناخت مردم از کالای استاندارد و جلب مشارکت عمومی در این حوزه دارد.

وی افزود: مردم باید بتوانند کالای استاندارد را به‌درستی بشناسند و کالا‌ها و خدمات غیراستاندارد را تشخیص دهند؛ از این‌رو، تدوین سیاست‌های هدفمند ارتباطی و اطلاع‌رسانی و نیز فرهنگ‌سازی عمومی در این حوزه، ضرورتی انکارناپذیر است.

 

مدیرکل دفتر روابط عمومی و ارتباطات بین‌الملل سازمان ملی استاندارد ایران، نقش روابط عمومی‌ها را در این زمینه راهبردی و تعیین‌کننده دانست و تصریح کرد: تولید محتوای رسانه‌ای جذاب و اثرگذار، از جمله فیلم‌های مستند و کوتاه، موشن‌گرافیک، انیمیشن و اینفوگرافیک، می‌تواند در توسعه فرهنگ استاندارد در کشور بسیار مؤثر باشد.

سیدمحسنی با اشاره به برنامه‌های رسانه‌ای این دفتر گفت: مراحل تولید یک مجموعه نمایشی طنز ۱۵ قسمتی با رویکرد آموزشی و تبیین مفاهیم و مضامین استاندارد برای کودکان و نوجوانان به پایان رسیده و این مجموعه به‌زودی از صدا و سیما پخش خواهد شد.

وی همچنین از مشارکت در تولید هفت قسمت فیلم مستند برای معرفی وظایف و مأموریت‌های سازمان ملی استاندارد ایران با همکاری شبکه آموزش سیما خبر داد و افزود: برگزاری تور‌های رسانه‌ای برای معرفی بنگاه‌های تولیدی و اقتصادی برگزیده دریافت‌کننده جایزه ملی کیفیت نیز در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل دفتر روابط عمومی و ارتباطات بین‌الملل سازمان ملی استاندارد ایران تأکید کرد: روابط عمومی‌های حوزه استاندارد نباید صرفاً به فعالیت‌های خبری و مصاحبه محدود شوند، بلکه لازم است برای آگاهی‌بخشی نسبت به اهمیت و ضرورت توجه به استاندارد، ازشیوه‌ها و فنون متنوع ارتباطی و اطلاع‌رسانی بویژه از ظرفیت شبکه‌های اجتماعی بهره بگیرند.

 

وی با تأکید بر ضرورت اطلاع‌رسانی متوازن درباره تمامی فعالیت‌ها، اقدامات و برنامه‌های سازمان، گفت: روابط عمومی‌ها باید توجه ویژه‌ای نیز به فعالیت‌های پژوهشی، افکارسنجی و تعامل مؤثر با مخاطبان داشته باشند.

 

سیدمحسنی همچنین بر استانداردسازی فعالیت‌های روابط عمومی تأکید کرد و گفت: تدوین شاخصه‌های روابط عمومی استاندارد با مشارکت انجمن‌ها و تشکل‌های روابط عمومی در دستور کار این دفتر قرار دارد تا الگویی مناسب برای روابط عمومی‌های کشور ارائه شود.

وی با اشاره به ضرورت ارتقای کیفیت تولید خبر در مجموعه استاندارد اظهار کرد: در راستای بهبود شیوه‌های اطلاع‌رسانی، شیوه‌نامه خبرنویسی تهیه و برای ادارات کل استان‌ها ارسال شده است تا اخبار از نظر تیتر، لید، متن و قالب نگارشی، حرفه‌ای‌تر و با کیفیت بالاتری تدوین و منتشر شوند.

مسعود جوادی، مدیرکل استاندارد البرز، با بیان آنکه همه کارکنان باید به عنوان یک روابط عمومی در جامعه عمل کرده و مبادرت به نشر و ترویج استاندارد‌ها نمایند، بر ضرورت مدیریت یکپارچه فعالیت‌های ترویجی و اطلاع‌رسانی تاکید کرد و گفت: ترویج فرهنگ استاندارد و روابط عمومی از ماهیتی نزدیک برخوردار بوده و باید با برنامه‌ریزی منسجم و هماهنگی لازم، از تخصیص منابع انسانی و مالی مناسب برخوردار شوند.

دبیر شورای استاندارد استان البرز با اشاره به اقدامات انجام‌شده در استان البرز در حوزه فرهنگ‌سازی افزود: در قالب طرح «سفیر استاندارد»، ۲۰ سفیر شناسایی شده‌اند و همکاران اداره‌کل با حضور در مهدکودک‌ها و مدارس، آموزش‌های حضوری ارائه می‌کنند.

جوادی همچنین از تولید و چاپ محتوای آموزشی، از جمله کتاب‌های شعر و قصه با محوریت استاندارد، خبر داد و گفت: این اداره‌کل با تعامل مؤثر با رسانه‌ها توانسته است مفاهیم استاندارد را به‌خوبی به جامعه هدف منتقل کند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گفت‌وگوهای سازنده ایران و عمان درباره تنگه هرمز
کاهش ساعت کاری ادارات زنجان در یوم العباس
توضیحات غریب آبادی درباره تفاهمات مذاکرات فنی سوئیس
گفت وگوهای خاورمیانه‌ای ایران و روسیه در مسکو
ضرورت پیش‌بینی سازوکار اجرایی برای مدیریت تردد ناوگان سنگین در اهواز
مذاکره یک روش مبارزه و ادامه مبارزه در میدان است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ تیر ۱۴۰۵
حمله موشکی اوکراین به منطقه ورونژ روسیه
محدودیت‌های پروازی در تهران، قم و مشهد همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
بسیج مردمی یمن آماده‌باش عمومی اعلام کرد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲ تیرماه ۱۴۰۵
با راه اندازی واحد فراوری بافت، کل نیاز کشور تأمین می شود
هیئتی به وسعت دنیای کوچک بچه‌ها در شهرستان بدره
جمع استان‌های کولبر، جمع شد/ ایلام هم آمد
سقوط بالگرد آمریکایی در آلاسکا
رایزنی هیئت عالی رتبه ایرانی با مقامات عمان در مسقط
تأکید معاون امور استان‌های رسانه ملی بر بازتاب فرهنگ عاشورایی زنجان در کشور
دوم تیرماه ۱۴۰۵؛ قطع جریان گاز در کوی مهدیس اهواز
بررسی موانع پیش روی ثبت جهانی دره شیرز کوهدشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عراقچی: برخی دارایی‌های مسدودشده ایران آزاد شدند
اختلال در ۲ بانک تجارت و ملی ادامه دارد
نشست قرارگاه امنیتی و دفاعی استان مرکزی به ریاست فرمانده سپاه حضرت روح‌الله
بیانیه مشترک قطر و پاکستان درباره مذاکرات سوئیس
مورینیو: بیرانوند باید در تیم‌های بزرگ اروپایی باشد
جام جهانی ۲۰۲۶، تمجید بوفون از عملکرد بیرانوند
به نقض تفاهم‌نامه واکنش سنگین خواهیم داشت
تمجید کورتوا از بیرانوند
رده بندی فیفا، بازگشت ایران به رده ۲۲
بازتاب درخشش بیرانوند مقابل بلژیک در رسانه‌های خارجی
۳ کشته و یک زخمی بر اثر تصادف ۲ سواری پژو پارس در محور طبس _ یزد
سرلشکر رضایی: آمریکا را پاسخگو می‌کنیم
توضیح وزیر کشور درباره زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها
هشدار ترکیه درباره خرابکاری رژیم صهیونی در مذاکرات ایران وآمریکا
بدبینی به مذاکرات به علت بدعهدی آمریکاهمچنان وجود دارد
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم  (۲۸ نظر)
فرمانده قرارگاه خاتم‌: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود  (۱۸ نظر)
یارانه خرداد ماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد  (۷ نظر)
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز بسته خواهد شد  (۳ نظر)
نتایج وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد  (۲ نظر)
اختلال در ۲ بانک تجارت و ملی ادامه دارد  (۱ نظر)
واکنش بقایی به نفاق و ریاکاری وزیر خارجه فرانسه  (۱ نظر)
ترخیص مواد اولیه تولید داروی دیابتی با ورود دادستانی تهران  (۱ نظر)
ورود هیئت مذاکره کننده ایران به سوئیس  (۱ نظر)
نخستین شب مراسم عزاداری محرم در جوار محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب  (۱ نظر)
جام جهانی ۲۰۲۶، اینفانتینو: نمایشی الهام‌بخش از مقاومت و اشتیاق را دیدیم  (۱ نظر)
عارف: مردم بیش از خود گرانی، تحت فشار روانی آن هستند  (۱ نظر)
آسمانی شدن مادر شهید والامقام اشتیاقی در مِشکان شهرستان نی ریز  (۱ نظر)
آغاز عملیات عمرانی شهر گوزلدره با اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی  (۱ نظر)