• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۱۸۷۳۷
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۰
اجتماعی » محیط زیست

آموزش محیط‌زیستی در اولویت دولت

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: توسعه آموزش‌های محیط‌زیستی و جلب مشارکت عمومی، مهم‌ترین راهکار مقابله با چالش‌های زیست‌محیطی کشور است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست در نهمین جلسه پویش خیزش ملی برای ایران و مأموریت ماکان بر نقش آموزش و فرهنگ‌سازی در حفاظت از طبیعت، گفت: حل چالش‌های محیط‌زیستی کشور بدون مشارکت مردم، دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های فرهنگی امکان‌پذیر نیست.

شینا انصاری افزود: کشور با چالش‌هایی همچون کمبود منابع آب، فرونشست زمین، آلودگی هوا، تخریب زیستگاه‌ها، آتش‌سوزی جنگل‌ها و گرد و غبار مواجه است که بخش قابل توجهی از آن ناشی از بی‌توجهی به ملاحظات محیط‌زیستی در سال‌های گذشته است.

وی با اشاره به اصل پنجاهم قانون اساسی افزود: حفاظت از محیط‌زیست یک مسئولیت همگانی است و تحقق اهداف این حوزه بدون همراهی مردم و همکاری دستگاه‌های مختلف امکان‌پذیر نخواهد بود.

معاون رئیس‌جمهور آموزش را یکی از اولویت‌های دولت چهاردهم دانست و تصریح کرد: نهادینه شدن فرهنگ حفاظت از محیط‌زیست باید از مدارس آغاز شود تا نسل آینده با مسئولیت‌پذیری بیشتری در قبال طبیعت نقش‌آفرینی کند.

انصاری از اجرای طرح ملی «محیط‌یار» با همکاری وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: این طرح با هدف توسعه آموزش‌های محیط‌زیستی در مدارس کشور در حال اجراست و با استقبال مناسبی در استان‌های مختلف مواجه شده است.

وی همچنین از تدوین سند ارتقای فرهنگ محیط‌زیست با مشارکت دستگاه‌های فرهنگی خبر داد و افزود: استفاده از ظرفیت‌های آموزشی، فرهنگی، هنری و فناوری‌های نوین می‌تواند نقش مهمی در ارتقای آگاهی عمومی و توسعه فرهنگ حفاظت از محیط‌زیست ایفا کند.

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست در پایان تأکید کرد: صیانت از طبیعت و سرمایه‌های طبیعی کشور یک مسئولیت مشترک و بین‌نسلی است و تحقق توسعه پایدار نیازمند مشارکت همه بخش‌های جامعه خواهد بود.

همچنین معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس‌جمهوردر این نشست ، با تأکید بر نقش مشارکت مردمی در حل مسائل کشور، تقویت سرمایه اجتماعی را راهبرد اصلی پویش‌های ملی بیان کرد.

سید ضیا هاشمی  افزود: تحقق اهداف ملی بدون جلب مشارکت عمومی، هم‌افزایی میان نهاد‌ها و تقویت سرمایه اجتماعی امکان‌پذیر نیست.

وی با اشاره به ظرفیت‌های آموزش، فرهنگ، هنر و رسانه در پیشبرد برنامه‌های ملی گفت: این پویش با هدف ایجاد هم‌افزایی میان دستگاه‌ها و فراهم کردن زمینه مشارکت اقشار مختلف جامعه از دانش‌آموزان و دانشگاهیان تا هنرمندان و فعالان اجتماعی طراحی شده است.

هاشمی محیط‌زیست را یکی از مهم‌ترین عرصه‌های مشارکت اجتماعی دانست و تصریح کرد: حفاظت از محیط‌زیست در واقع حفاظت از آینده مشترک کشور است و بدون حضور و همراهی مردم به نتیجه مطلوب نخواهد رسید.

معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس‌جمهور همچنین بر ضرورت افزایش مسئولیت‌پذیری اجتماعی، تقویت همدلی و کاهش شکاف‌های اجتماعی تأکید کرد و گفت: پویش‌های ملی زمانی موفق خواهند بود که امکان نقش‌آفرینی واقعی برای مردم در عرصه‌های مختلف فراهم شود.

در پایان این نشست بر تداوم اجرای پویش «خیزش ملی برای ایران» و توسعه بستر‌های مشارکت اجتماعی در حوزه‌های فرهنگی، علمی و محیط‌زیستی تأکید شد.

آموزش محیط‌زیستی در اولویت دولت آموزش محیط‌زیستی در اولویت دولت
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عزاداری مردم اصفهان در سوگ اباعبدالله الحسین(ع)
طنین ندای لبیک یا حسین در حرم شاهچراغ (ع)
در سایه ظهر عاشورا؛ گلستان به یاد آخرین نماز به صف ایستاد
دعوت ۱۵ بازیکن به اردوی نهایی تیم والیبال نوجوانان
تامین بیش از ۱۵۰۰ تن کالای اساسی برای هیئت‌های مذهبی آذربایجان غربی با قیمت مصوب
سفره‌ای به پهنای عشق علمدار کربلا
تعزیه؛ پیوند شعر و نمایش
تعزیه سنتی دیرینه، از ادای احترام عزاداران حسینی به شهدای دشت کربلا
عاشورا صحنه دلدادگی وگذشتن ازجان برای پاسداری از دین اسلام
اجرای ۵۴ طرح هتل در گیلان
فریاد «یا حسین» و «هیهات من الذله» مردم همدان 
پیروزی ایران مقابل دشمنان یک دستاورد مهم است
برگزاری آیین سنتی خیمه سوزان در طاقانک چهارمحال و بختیاری
محرم در سمنان
پخت و توزیع بیش از ۱۵ هزار پرس غذای نذری در کردستان
حضور رئیس جمهور در هیئت موسی بن جعفر تبریز
زنجان، تجلی گاه حماسه زینبی در یازدهم محرم
برپایی نماز ظهر عاشورا در شهر‌های کردستان
این اوّلین محرّمِ ما در فراق توست ...
اهدای خون، نذری متفاوت در میان عاشقان حسین(ع)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیام سردار سیدمجید موسوی به خانوادۀ شهید ماکان نصیری
با متخلفان آزمون سمپاد برخورد شود
سفر رئیس جمهور به مشهد مقدس برای زیارت امام رضا(ع)
اختلال خدمات کارت‌محور بانک ملی ایران برطرف شد
یادگیری رایگان هنرهای سنتی؛ ثبت‌نام دوره‌های تابستانی در شیراز آغاز شد
ورود کاروان نظامی رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
۲۵ سال نذری بریان با طعم معرفت حسینی
لزوم تقسیم‌بندی خراسان رضوی به هفت منطقه شهرداری برای همکاری‌های مشترک
ظرفیت ۶۸هزار نفری کاردانی به کارشناسی ؛ جمعه آخرین روز مهلت ثبت نام
مراسم عزاداری روز تاسوعای حسینی ۱۴۰۵ در تهران
دعوت وزنه‌بردار چهارمحال و بختیاری به اردوی آماده‌سازی تیم ملی
امکان خرید ۲ بلیت هواپیما با تخفیف ۲۰ درصدی در مسیر کیش
عبور دمای چند شهر خوزستان از ۵۰ درجه؛ بستان با ۵۱.۱ درجه گرم‌ترین نقطه خوزستان
اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد
اعمال روز عاشورا
اختلال در ۲ بانک تجارت و ملی ادامه دارد  (۱۶ نظر)
اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب رفع می‌شود  (۳ نظر)
با متخلفان آزمون سمپاد برخورد شود  (۳ نظر)
شهرستان باوی صاحب بزرگترین شهرک صنعتی شمال خوزستان می‌شود  (۱ نظر)
رده بندی فیفا، بازگشت ایران به رده ۲۲  (۱ نظر)
یادگیری رایگان هنرهای سنتی؛ ثبت‌نام دوره‌های تابستانی در شیراز آغاز شد  (۱ نظر)
ورود کاروان نظامی رژیم صهیونیستی به خاک سوریه  (۱ نظر)
جام جهانی ۲۰۲۶، اینفانتینو: نمایشی الهام‌بخش از مقاومت و اشتیاق را دیدیم  (۱ نظر)
ماندگاری هوای گرم در اغلب مناطق خراسان رضوی تا پایان هفته  (۱ نظر)
سنای آمریکا به پایان جنگ با ایران رأی داد  (۱ نظر)
مجوز‌های بی‌ضابطه صنفی، علت ترافیک تبریز  (۱ نظر)
اعتراض کتبی وزارت صمت به افزایش قیمت محصولات ایران خودرو  (۱ نظر)
ایران برای گسترش همکاری‌ها با هند آماده است  (۱ نظر)
ایمن سازی مسیر‌های اربعین در همدان  (۱ نظر)
قطع برق خودکار ۲۴۴ مشترک در استان به علت عبور از سقف مجاز مصرف  (۱ نظر)