• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۲۰۹۰۲
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۲
قزوین » ورزشی

طرح ضربتی نظارت بر ۱۲۰۰ مجموعه ورزشی در قزوین آغاز شد

مدیرکل ورزش و جوانان استان با تأکید بر اینکه سلامت مردم خط قرمز این اداره‌کل محسوب می‌شود، از اجرای طرح ضربتی نظارت بر بیش از ۱۲۰۰ باشگاه ورزشی خبر داد و اعلام کرد: هر مجموعه‌ای که استاندارد‌های بهداشتی و قانونی را رعایت نکند، بدون اغماض پلمب خواهد شد.

طرح ضربتی نظارت بر ۱۲۰۰ مجموعه ورزشی در قزوین آغاز شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز قزوین، نشست تخصصی طرح نظارت بر اماکن ورزشی با هدف ارتقای کیفیت خدمات، ساماندهی باشگاه‌های خصوصی و صیانت از سلامت ورزشکاران برگزار شد. در این نشست که با حضور مسئولان ذی‌ربط همراه بود، راهکارهای تقویت همکاری‌های بین‌بخشی برای نظارت دقیق بر اماکن ورزشی مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.

مظفر علی‌شائی، مدیرکل ورزش و جوانان استان، در این جلسه با بیان اینکه نظارت، مهم‌ترین رکن مدیریت در برهه کنونی است، اظهار داشت: وقتی تابلوی وزارت ورزش و اداره‌کل بر سر درِ یک باشگاه نصب می‌شود، به معنای آن است که حاکمیت، سلامت و امنیت آن فضا را تضمین کرده است؛ بنابراین مردم به اعتبار این اعتماد، فرزندان خود را به باشگاه‌ها می‌فرستند و ما وظیفه داریم از این اعتماد صیانت کنیم.

نظارت؛ ضمانت اجرایی برای ارتقای کیفیت

وی با تأکید بر اینکه صدور مجوز، پایان وظایف اداره‌کل نیست، تصریح کرد: «ما قدرت لغو مجوز را نیز داریم و هرجا تکلیفی محول شده، حق نظارت نیز برای ما تعریف شده است. اگر نظارت دقیق اتفاق بیفتد، نقص‌های برنامه‌ریزی و سازماندهی نیز خودبه‌خود اصلاح و احیا می‌شوند.»

علی‌شائی با اشاره به آغاز عملیات ضربتی برای جبران خلأهای نظارتی گذشته، افزود: «آمار دقیق تمامی باشگاه‌ها باید استخراج شود و ارزیابی آن‌ها بر اساس شاخص‌های دقیق هیئت پزشکی ورزشی، امور باشگاه‌ها و بازرسی صورت خواهد گرفت. همچنین نرخ‌گذاری خدمات باید متناسب با درجه‌بندی واقعی باشگاه‌ها باشد تا عدالت در حق مصرف‌کننده رعایت شود.»

هشدار جدی به مدیران استخرها و اماکن آبی

مدیرکل ورزش و جوانان با اشاره به حساسیت ویژه اماکن آبی در فصل تابستان، خطاب به مدیران استخرها گفت: «سلامت مردم شوخی‌بردار نیست. استخرهایی که فاقد استانداردهای لازم باشند، در مرحله نخست اخطار دریافت می‌کنند و در صورت عدم اصلاح، بدون تعارف پلمب خواهند شد.»

وی همچنین از الزام حضور مدیران استخرها در دوره‌های آموزشی و حقوقی یک‌روزه از هفته آینده خبر داد تا با آخرین استانداردهای بهداشتی و قانونی آشنا شوند.

مقابله با عرضه مواد غیرمجاز در باشگاه‌ها

علی‌شائی در بخش دیگری از سخنان خود به آسیب‌های جدی مصرف مواد غیرمجاز در باشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: «برخی برای رسیدن به نتایج زودرس، با جان و آینده جوانان بازی می‌کنند. اگرچه نظارت بر فضای خارج از باشگاه دشوار است، اما اجازه نخواهیم داد محیط باشگاه‌ها به بستری برای ترویج فرهنگ غلط مصرف دارو و آسیب به سلامت جامعه تبدیل شود.»

مدیرکل ورزش و جوانان در پایان خاطرنشان کرد: هدف نهایی این طرح، رضایتمندی مردم و ارائه خدمات شایسته است. ما برای رسیدن به این نقطه، آماده‌ایم تا ساختارهای نظارتی را تقویت کنیم و با همکاری تمامی دستگاه‌های مسئول، کیفیت خدمات ورزشی را ارتقا دهیم.

نظارت بر اماکن ورزشی در اولویت
در ادامه این نشست، علی لطفی، مسئول بازرسی و رسیدگی به شکایات اداره کل ورزش و جوانان نیز با اشاره به اهمیت فصل تابستان اظهار داشت: «با توجه به فرا رسیدن ایام اوقات فراغت و افزایش چشمگیر تقاضا برای استفاده از اماکن ورزشی، نظارت بر فعالیت این مجموعه‌ها در اولویت کاری قرار گرفته است. تیم‌های بازرسی با جدیت تمامی باشگاه‌ها را رصد می‌کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا عدم رعایت ضوابط قانونی، با باشگاه‌های خاطی قاطعانه و بدون اغماض برخورد خواهد شد.»

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی






بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مدیریت هوشمند روشنایی معابر در استان با تنظیم ساعت‌های نجومی
اجرای طرح «قرارگاه استانی نظارت و بازرسی از بازار» در همدان
فیلم‌نگار ۲۷۸ در جستجوی «فرمول جشنواره‌ها» منتشر شد
یارانه خرداد ماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
بدعهدی‌های مکرر آمریکا و هم پیمانش
برنامه‌ریزی برای جبران افت تحصیلی دانش‌آموزان در ایام تابستان
آزادی ۴۴ زندانی نیازمند جرایم غیر عمد در آذربایجان غربی
ورود وزیر کشور پاکستان به تهران
جدال ۶ امتیازی نساجی با مس شهربابک در لیگ یک
استاندار تهران: ۴۷ مصوبه سفر شهرستانی پردیس اجرایی شد
آن مجتبایی صلح، پیکارش حسینی است ...
نشست تبیین منظومه فکری رهبر شهید برگزار شد
تجلی شور حسینی در صد و یازدهمین شب میدان داری مردم
ماندگاری هوای گرم در کهگیلویه و بویراحمد؛ دمای هوا به ۴۴ درجه رسید
نمایش شرم‌آور نماینده صهیونیست ها علیه قانون نتیجه بی‌کیفرمانی این رژیم
یک مهاجم از سپاهان جدا شد
حمایت از واحد‌های تولیدی آسیب‌دیده از اولویت‌های دولت باشد
دعوت هندبالیست کردستانی به اردوی تیم ملی هندبال بانوان
حمایت بنیاد علوی از توسعه آبیاری نوین در مزارع گلستان
نظارت بر بازار اجاره مسکن در استان باید تشدید شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پرواز پراید بر فراز بام یک منزل مسکونی
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم
سپاه پاسداران: عهدشکنی دشمن با پاسخ محکم مواجه می‌شود
واریز حقوق خرداد بازنشستگان کشوری آغاز شد
جریمه میلیاردی کابینت ساز متخلف در رشت
توضیح بانک مرکزی درخصوص اختلال در عملیات چهار بانک کشور
فرمانده قرارگاه خاتم‌: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود
جام جهانی ۲۰۲۶، ترکیه حذف شد
واکنش فدراسیون فوتبال به انتشار تصویر جعلی از محبی
نتایج وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد
استرداد ۵۸۰ هزار میلیارد تومان به بیت المال
واکنش بقایی به نفاق و ریاکاری وزیر خارجه فرانسه
مراسم شیرخوارگان حسینی (ع) ماه محرم ۱۴۰۵ _ استان‌ها
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ خرداد ۱۴۰۵
ابلاغ دستورالعمل‌های عبور از تنگه هرمز به کشتی‌ها
پرواز پراید بر فراز بام یک منزل مسکونی  (۴ نظر)
واریز حقوق خرداد بازنشستگان کشوری آغاز شد  (۲ نظر)
پزشکیان یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را امضا کرد  (۱ نظر)
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم  (۱ نظر)
کاهش اندک قیمت ۳ محصول ایران‌خودرو با اصلاحات وزارت صمت  (۱ نظر)
سناتورهای دموکرات: ایران پیروز شد  (۱ نظر)
مذاکرات آینده به معنای پذیرش نظر دشمن نخواهد بود  (۱ نظر)
تحویل بیش از صد قطعه زمین در صدرا به مشمولان طرح جوانی جمعیت  (۱ نظر)
برتری سه شیرها برابر کرواسی در دیداری پُرگل  (۱ نظر)
سخنگوی حماس: غزه در خون است و جهان نظاره‌گر  (۱ نظر)
دیدار مردمی دادستان تهران با ۶۳ نفر از شهروندان  (۱ نظر)
ابوترابی‌فرد: هیئت حاکمه آمریکا به هیچ‌وجه قابل اعتماد نیست  (۱ نظر)
داسیلوا: ترامپ زیاد حرف می‌زند  (۱ نظر)
عمارت کلاه‌فرنگی باغشمال میعادگاه فرهنگی مردم تبریز می‌شود  (۱ نظر)
مراسم شیرخوارگان حسینی (ع) ماه محرم ۱۴۰۵ _ استان‌ها ۳  (۱ نظر)