• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۲۷۸۷۶
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی
معاون اول قوه قضائیه:

تعامل هیئت مدیره، شرط اصلی برای ارتقای خدمات بیمارستان عدل است

حجت‌الاسلام حمزه خلیلی با تأکید بر ضرورت نگاه اصلاح‌گرایانه در مدیریت بیمارستان عدل، خواستار هم‌افزایی ارکان مدیریتی شد.

تعامل هیئت مدیره، شرط اصلی برای ارتقای خدمات بیمارستان عدل است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی در جلسه شورای راهبردی بیمارستان عدل با بیان اینکه نقد‌ها با هدف اصلاح امور و رفع کاستی‌ها مطرح می‌شود، بر لزوم تعامل میان هیئت امنا و هیئت مدیره، اجرای دقیق قوانین و توجه به نیاز‌های رفاهی و درمانی کارکنان دستگاه قضایی تأکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی در جلسه شورای راهبردی بیمارستان عدل که با حضور اعضای هیئت امنا، هیئت مدیره و مدیران این مجموعه درمانی برگزار شد، اظهار کرد: نقد برخی موضوعات و مسائل مرتبط با بیمارستان عدل نه به دلیل انتقاد صرف، بلکه با هدف رفع نواقص، برطرف کردن کمبود‌ها و کمک به توسعه و سازندگی مطرح می‌شود.

وی افزود: نقد، لازمه پیشرفت هر مجموعه است و این موضوع بیش از همه برای نظام مدیریتی اهمیت دارد. بررسی و طرح نقاط قابل اصلاح می‌تواند زمینه‌ساز بهبود فرآیندها، اصلاح رویه‌ها و ایجاد روش‌های جدید و مؤثر در مسیر خدمت‌رسانی باشد.

معاون اول دستگاه قضا با اشاره به شرایط حاکم بر مدیریت مراکز درمانی، گفت: در شرایط فعلی کشور، اداره یک بیمارستان با توجه به محدودیت‌های منابع مالی، نحوه تعامل و قرارداد با بیمه‌ها، پاسخگویی به نیاز‌های مردم، مسائل و دغدغه‌های کادر درمان و سایر چالش‌های موجود، کاری دشوار، تخصصی و حرفه‌ای است.

وی ادامه داد: در ارزیابی عملکرد مدیران حوزه درمان باید اقتضائات و شرایط کشور را در نظر گرفت و قضاوتی منصفانه داشت، چرا که اداره یک بیمارستان نیازمند تصمیم‌گیری‌های تخصصی و توجه همزمان به ابعاد مختلف مدیریتی، اقتصادی و درمانی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی با اشاره به تفویض برخی اختیارات در حوزه نظارت بر عملکرد بیمارستان عدل، تصریح کرد: در چارچوب قانون، نظارت بر امور بیمارستان به معاونت اول قوه قضاییه تفویض شده است، اما تمامی اقدامات و تصمیمات باید منطبق با قوانین و مقررات باشد و شورای نظارت نیز در این زمینه وظایف قانونی خود را به‌طور کامل انجام دهد.

وی با تأکید بر جایگاه بیمارستان عدل در مجموعه دستگاه قضایی، خاطرنشان کرد: بیمارستان عدل از دارایی‌ها و ظرفیت‌های ارزشمند قوه قضاییه محسوب می‌شود و تمامی احکام و ابلاغ‌های اعضای هیأت امنای آن از سوی رئیس محترم قوه قضاییه صادر شده است.

معاون اول قوه قضاییه بر ضرورت هماهنگی و همکاری میان ارکان مدیریتی بیمارستان تأکید کرد و گفت: هیئت امنا و هیئت مدیره باید در فضایی مبتنی بر همفکری، تعامل و استفاده از نظرات مشترک فعالیت کنند. در صورت بروز تعارض و ناسازگاری میان این دو بخش، اداره مطلوب بیمارستان و ارائه خدمات شایسته به مردم و کارکنان با دشواری مواجه خواهد شد.

وی همچنین بر توجه ویژه به مسائل رفاهی کارکنان دستگاه قضایی تأکید کرد و افزود: دستورالعمل‌ها و برنامه‌های رفاهی پیش‌بینی‌شده برای کارکنان دادگستری‌های سراسر کشور باید در بیمارستان عدل نیز مورد توجه قرار گیرد و هیأت امنا در جهت تأمین و اجرای این برنامه‌ها اقدامات لازم را انجام دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی مبتنی بر نیاز‌های واقعی، گفت: نخستین گام برای ارتقای خدمات، انجام یک نیازسنجی دقیق و کارشناسی از نیاز‌های کارکنان و مجموعه بیمارستان است. پس از شناسایی این نیازها، باید خدمات و امکانات متناسب با آن طراحی، تقویت و فعال شود.

معاون اول قوه قضاییه تأکید کرد: بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، همدلی میان ارکان مدیریتی و برنامه‌ریزی منسجم می‌تواند بیمارستان عدل را به الگویی موفق در ارائه خدمات درمانی به خانواده بزرگ دستگاه قضایی تبدیل کند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام مسکن محرومان در چهارمحال و بختیاری
اختلالات تیروئید می‌تواند شانس باروری را کاهش دهد
تجلیل از منتخبان مرحله استانی هفتمین اجلاس نماز دانش آموزی در آذربایجان غربی
ممنوعیت عرضه روغن پالم پالایش نهایی‌شده برای مصرف مستقیم خانوار
مزایده ۱۳ هزار میلیاردی اموال تملیکی در هرمزگان
۳۱ خرداد؛ یادآور زلزله طارم استان زنجان برای مقاوم سازی خانه ها
رشد ۲۳ درصدی ارزش معاملات صندوق‌های سرمایه‌گذاری در هفته گذشته
صندوق‌های ارزی؛ راهکاری برای جذب میلیارد‌ها دلار ارز خانگی
تخصیص ۹۰ میلیارد تومان اعتبار ملی برای نوسازی مدارس مازندران
تنها دو محله تهران بوستان ندارند
هماهنگی سیاست‌های پولی، مالی و تجاری، راهبرد خروج از رکود تورمی
اجرای پویش پاکبان محرم در کرج
برتری ژاپن مقابل تونس در هزارمین بازی تاریخ جام جهانی
هاکی باز گچسارانی به تیم ملی زیر ۲۰ سال پیوست
پیش بینی رشد ابر با احتمال رگبار پراکنده باران و رعد و برق در ارتفاعات شرقی هرمزگان
آغاز ثبت‌نام سرویس مدارس دانش‌آموزان کرمانی در سامانه «سپند»
طنین سوگ و هشدار اقتدار در پیشوا؛ شب ۱۱۲، پاسخ کوبنده به بدعهدی آمریکا
گره ترافیکی ورودی بجنورد با آسفالت بلوار شهیدان امامی‌فرد باز می‌شود
کشف محموله گوشی‌های تلفن همراه قاچاق
دانش آموز شهید محمد آبادی زاده؛ شجره طیبه میناب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم
فرمانده قرارگاه خاتم‌: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود
یارانه خرداد ماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
نتایج وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز بسته خواهد شد
واکنش صداوسیما به اظهارات یک نماینده مجلس در شبکه خبر
جام جهانی ۲۰۲۶، ترکیه حذف شد
واکنش بقایی به نفاق و ریاکاری وزیر خارجه فرانسه
آزادسازی پنج هزار مترمربع زمین کشاورزی در لرستان
ایران خودرو: دوباره گران می‌کنیم
تسریع در عملیات بازسازی آزادراه شمالی کرج
ثبت نام كاردانی به کارشناسی ناپيوسته ۱۴۰۵ تا ، ۵ تير تمدید شد
وزارت اطلاعات: بازداشت ۳ سرکرده اصلی کودتای دی در ایلام
صورت حساب‌های کاغذی از ابتدای تیر حذف می‌شوند
قالیباف و عراقچی عازم سوئیس شدند
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم  (۲۱ نظر)
فرمانده قرارگاه خاتم‌: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود  (۶ نظر)
پرواز پراید بر فراز بام یک منزل مسکونی  (۴ نظر)
نتایج وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد  (۲ نظر)
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز بسته خواهد شد  (۲ نظر)
واریز حقوق خرداد بازنشستگان کشوری آغاز شد  (۲ نظر)
پزشکیان یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را امضا کرد  (۱ نظر)
یارانه خرداد ماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد  (۱ نظر)
کاهش اندک قیمت ۳ محصول ایران‌خودرو با اصلاحات وزارت صمت  (۱ نظر)
واکنش بقایی به نفاق و ریاکاری وزیر خارجه فرانسه  (۱ نظر)
مذاکرات آینده به معنای پذیرش نظر دشمن نخواهد بود  (۱ نظر)
سناتورهای دموکرات: ایران پیروز شد  (۱ نظر)
برتری سه شیرها برابر کرواسی در دیداری پُرگل  (۱ نظر)
سخنگوی حماس: غزه در خون است و جهان نظاره‌گر  (۱ نظر)
ابوترابی‌فرد: هیئت حاکمه آمریکا به هیچ‌وجه قابل اعتماد نیست  (۱ نظر)