• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۲۴۹۱
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
رئیس‌زاده:

رهبر شهید، بزرگترین حامی نظام سلامت بود

رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: جامعه پزشکی حق بزرگی بر گردن رهبر شهید احساس می‌کند، چرا که ایشان در حوزه‌های مختلف از جمله حمایت از نظام سلامت، هدایت‌های راهبردی، سیاست‌گذاری‌های کلان و پشتیبانی از جامعه پزشکی نقش مؤثری داشتند.

رئیس‌زاده: جامعه پزشکی در فقدان رهبر شهید یکی از جدی‌ترین حامیان خود را از دست داده است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ محمد رئیس‌زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی در حاشیه مراسم گرامیداشت رهبر شهید در جمع خبرنگاران که به میزبانی سازمان نظام پزشکی برگزار شد، اظهار کرد: جامعه پزشکی حق بزرگی بر گردن رهبر شهید احساس می‌کند، چرا که ایشان در حوزه‌های مختلف از جمله حمایت از نظام سلامت، هدایت‌های راهبردی، سیاست‌گذاری‌های کلان و پشتیبانی از جامعه پزشکی نقش مؤثری داشتند.

وی افزود: به همین دلیل شایسته بود جامعه پزشکی مراسمی برای بزرگداشت ایشان برگزار کند. امروز نیز با حضور چهره‌های برجسته علمی، رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی، انجمن‌های علمی، وزرای سابق، مسئولان وزارت بهداشت، سازمان نظام پزشکی، سازمان نظام پرستاری، جمعیت هلال‌احمر، بهداری نیرو‌های مسلح، اورژانس کشور و سایر نهاد‌های حوزه سلامت، این مراسم برگزار شد تا ادای دینی هرچند حداقلی به رهبر شهید باشد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به دیدار‌های خود با رهبر شهید درباره مسائل حوزه سلامت، گفت: در جلسات مختلف، نگاه ایشان به جامعه پزشکی همواره حمایتی و همراه با احترام بود. در دیدار اعضای سازمان نظام پزشکی نیز به صراحت تأکید کردند که به قداست حرفه پزشکی اعتقاد دارند و نباید به هیچ بهانه‌ای رابطه اعتماد میان پزشک و مردم آسیب ببیند.

رئیس‌زاده ادامه داد: رهبر شهید همواره پیشرفت‌های علمی جامعه پزشکی کشور را مورد تحسین قرار می‌دادند. در دوران جنگ، عملکرد جامعه پزشکی را ستودند و در دوران کرونا نیز بار‌ها از خدمات و تلاش‌های کادر درمان تقدیر کردند و پیشرفت‌های حوزه سلامت کشور را اعجاب‌انگیز توصیف کردند.

وی خاطرنشان کرد: به اعتقاد من، ایشان بیش از بسیاری از مسئولان و تریبون‌های رسمی، جایگاه جامعه پزشکی را می‌شناختند و همواره با نگاه حمایتی، این قشر را تکریم و از خدمات آنان قدردانی می‌کردند.

وی با اشاره به حمایت‌های صورت‌گرفته از حوزه سلامت اظهار کرد: در دوران کرونا، جنگ و سایر مقاطع حساس، حمایت‌های مؤثری از جامعه پزشکی و نظام سلامت انجام شد و همواره بر حفظ اعتماد میان پزشک و بیمار، تقویت نیروی انسانی و تکریم چهره‌های برجسته جامعه پزشکی، فارغ از گرایش‌های سیاسی و اعتقادی، تأکید وجود داشت.

وی افزود: این ضایعه، زمینه‌ساز همدلی، انسجام و توجه بیشتر به حوزه سلامت باشد و افزود: امیدواریم این حوادث موجب تقویت وفاق، همبستگی و ارتقای جایگاه نظام سلامت کشور شود تا بتوانیم خدمات شایسته‌تری به مردم ارائه کنیم.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی از تلاش تمامی ارکان حوزه سلامت در روز‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: پزشکان، پرستاران، نیرو‌های اورژانس، امدادگران، کارکنان بیمارستان‌های دولتی، خصوصی و نیرو‌های مسلح، همچنین مسئولان وزارت بهداشت، رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و همه فعالان حوزه سلامت، در انجام وظایف حرفه‌ای خود و خدمت‌رسانی به مردم نقش مؤثری ایفا کردند.

وی همچنین از حضور پزشکان و انجمن‌های علمی در حمایت از مردم، مشارکت در ستاد‌های مردمی و پیگیری مسائل انسانی و حرفه‌ای تقدیر کرد و افزود: جامعه پزشکی علاوه بر مسئولیت‌های تخصصی، وظایف اجتماعی خود را نیز به‌خوبی انجام داد.

رئیس‌زاده با اشاره به مدیریت خدمات سلامت در مراسم تشییع، اظهار کرد: در مراسمی که به گفته وی بیش از ۴۳ میلیون نفر در پنج شهر حضور داشتند، با وجود گرمای هوا و ازدحام گسترده جمعیت، به لطف خدا، مدیریت مناسب مسئولان و تلاش شبانه‌روزی نیرو‌های حوزه سلامت، هیچ مورد فوتی ثبت نشد.

وی این موضوع را دستاوردی مهم در مدیریت تجمعات انبوه دانست و گفت: مدیریت سلامت در چنین اجتماعاتی یک دانش تخصصی است که در دانشگاه‌های معتبر دنیا تدریس می‌شود و اجرای موفق آن باید به عنوان یکی از افتخارات حوزه سلامت کشور ثبت و تحلیل شود.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی در پایان ضمن قدردانی از تمامی دست‌اندرکاران حوزه سلامت، یاد و خاطره شهدای کشور را گرامی داشت و از حضور اعضای جامعه پزشکی در مراسم بزرگداشت تقدیر کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گرما و غبارآلودی هوا در اصفهان ادامه دارد
جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۲۷ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری
گرمای زندگی در خانه صحافی‌ها در سمنان
سفیر ایران در چین قهرمانی تیم ملی والیبال نشسته را تبریک گفت
انهدام یک فروند پهپاد آرکیو - ۱۱ ریون در منطقه رامشیر
مصدومین ۴ نفردر سانحه رانندگی در محور سرو-ارومیه
مشاهده حضور پلنگ ایرانی در کوه‌خم فارس
تاکید خطیبان جمعه کردستان بر حضور باشکوه در اربعین
دیدار هیئت اعزامی دفتر آیت‌الله سیستانی، با نماینده ولی‌فقیه در گیلان
کشف و جمع‌آوری فرآورده‌های قاچاق آرایشی و بهداشتی در لاهیجان
مسابقات لیگ قایقرانی دراگون بوت در دریاچه آزادی
مرمت تيمچه تاريخی دوره صفوی در نيشابور
کوت عبدالله؛ بدرقه‌ای از جنس عشق برای خادمان اربعین
اعتراف آمریکا به جنایت در حمله به برج مراقبت دریایی چابهار
هدف‌گذاری شرکت گاز گیلان برای آموزش ۲۰ هزار دانش‌آموز
نامه ایران به شورای امنیت در پی اقدامات جنگی آمریکا
۱۹۵ میلیارد تومان رقم مصوب اعتبارات استانی هشترود
بزرگداشت رهبر شهید قرآنی با قرائت سوره فتح در اردبیل
برگزاری مسابقات ورزشی طرح «سپاس، جام یاریگران زندگی» در روستای عنبرته شهرستان شازند استان مرکزی
خونخواهی قائد شهید امت، محور خطبه‌های نماز جمعه استان مرکزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی
هشدار جدی به بدمصرف‌های برق
حملات شدید به پایگاه ارتش تروریست آمریکا در بحرین
واحد آسیب‌دیده نیروگاه تبریز وارد مدار تولید می‌شود
مصرف بنزین ۱۱ میلیون لیتر بیشتر شد
بیانیه ایران درباره حملات وحشیانه آمریکا
فراخوان ملی برای یاری هموطنان جنوب کشور
افشاگری معاون رئیس جمهور آمریکا درباره اپستین
پیام انقلاب اسلامی خواسته همه مردم دنیا است
زیرساخت بزنید همه زیرساخت‌های باقی مانده منطقه را می‌زنیم
تلاش بی‌وقفه کارکنان صنعت برق در جنوب کشور
بیش از هزار پایش برق در استان تهران در هفته سوم تیر
حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری
حزب‌الله هرگونه حضور خود در خاک سوریه را تکذیب کرد
ضرورت بازنگری در رویکرد‌های مدیریت آلودگی هوا با تمرکز بر ناوگان پرتردد شهری
لغو امتحانات نهایی پایه دوازدهم در ۴ استان  (۹ نظر)
شعار‌ «گم شو، گم شو» علیه نتانیاهو در کنست  (۲ نظر)
رفع اختلالات تعدادی از بانک‌های کشور  (۲ نظر)
آماده شدن نخستین واحد‌های طرح مسکن سبحان قرچک  (۱ نظر)
پزشکیان: لفاظی‌های ترامپ را در عمل جواب می‌دهیم  (۱ نظر)
پاسخ صنعت دفاعی به جنگ، ادامه پیشرفت است  (۱ نظر)
رشد سه برابری سرمایه گذاری در بخش کشاورزی خوزستان  (۱ نظر)
افشاگری معاون رئیس جمهور آمریکا درباره اپستین  (۱ نظر)
بخش مهمی از تربیت دانش‌آموزان با نماز گره خورده است  (۱ نظر)
حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری  (۱ نظر)
حمایت قاطع ارتش از سپاه دربرابر اقدام خباثت‌آمیز انگلیس  (۱ نظر)
گرانی خودرو حاصل فرمول‌های شورای رقابت  (۱ نظر)
محل تجمع سربازان ارتش تروریستی آمریکا زیر حملات سپاه  (۱ نظر)
آتش‌سوزی ده‌ها هزار هکتار از جنگل‌های فرانسه  (۱ نظر)
حمله غافلگیرانه سپاه به مرکز فرماندهی عملیات دشمن در سوریه  (۱ نظر)