• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۶۶۰
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۵
سیاسی » عمومی

نمی‌گذاریم که فتنه‌گران دوباره سر برآورند

رئیس قوه قضائیه با تأکید بر اینکه دستگاه قضایی ایستادگی در برابر فتنه‌ها را دستور کار خود قرار داده است و در این راه از هیچ ملامتی خوفی ندارد، گفت: فتنه گرانی که می‌خواهند قد علم کنند بدانند که نخواهیم گذاشت دوباره سر برآورند و فتنه‌گری کنند.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، آیت الله آملی لاریجانی درجلسه امروز مسئولان عالی قضایی افزود: قوه قضائیه از هجمه‌هایی که دائماً هم تشدید می‌شود واهمه‌ ای ندارد؛ هجمه‌ها ما را در مسیری که می‌پیماییم قاطع‌تر و جازم‌تر می‌کند زیرا راهی را که انتخاب کرده‌ایم براساس عقیده و بصیرت بوده است و در این راه با استواری قدم گذاشته‌ایم.
رئیس قوه قضائیه با تسلیت ارتحال رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: آیت الله مهدوی کنی از یاران «صدیق» حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری و از «سابقون» در انقلاب به شمار می ‌رفت و شخصی فاضل، بصیر و اهل تهجد و اهل معنا بود.
آیت الله صادق آملی لاریجانی افزود: چنین عالمانی گوهر نورافشانی هستند که همواره برای امت اسلامی منشأ خیر و برکت بوده ‌اند و باقیات الصالحات آنان برای همیشه به جا خواهد ماند.
وی با یادآوری تلاش‌های آیت الله مهدوی‌کنی برای راه اندازی دانشگاهی اسلامی، این اقدام را از نشانه‌های اهتمام ایشان به فرهنگسازی دانست و گفت: اندیشه‌ای که پشت این تلاش‌ها نهفته بود، یعنی بنیانگذاری افکار اسلامی در دانشگاه، از توجه خاص ایشان به فرهنگسازی و تفکر اسلامی در جامعه حکایت دارد.
رئیس دستگاه قضا در بخش دیگری از سخنانش با توجه به در پیش بودن ماه محرم، غرض اصلی از اقامه مصائب حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و برگزاری مراسم سوگواری را علاوه بر ابراز ارادت به خاندان نبوت و مقام شهادت، دنبال کردن هدف مقدس حضرت اباعبدالله الحسین (ع) یعنی زدودن تحریف از چهره اسلام معرفی کرد و افزود: بصیرتی که مقام معظم رهبری در موارد مختلف مطرح کردند نیزدر همین راستاست، زیرا شناختن هر فتنه‌ای از جمله فتنه داعش که امروزه به دنبال تحریف اسلام است، به بصیرت نیاز دارد.
آیت الله آملی لاریجانی از خطبایی که در ایام محرم در مجالس عزاداری سخنرانی می‌کنند، خواست که در منابر معانی توحیدی برخاسته از قرآن و کلمات اهل بیت سلام الله علیهم را تذکر بدهند.
وی تأکید کرد: اگر چنین معارفی برای مردم تبیین شود، ملتی بیمه شده خواهیم داشت که در راه خدا از ملامت ملامت کنندگان نمی‌‌ هراسند.
رئیس قوه قضائیه عملی را که قربه الی الله انجام شود، ماندگار توصیف کرد و افزود: آنچه حضرت اباعبدالله (ع) درمسیر حق انجام دادند، محض عبودیت، ولایت حق و توحید حق متعال بود و به همین دلیل همیشه باقی خواهد ماند.
آیت الله آملی لاریجانی اظهار کرد: آنچه در حادثه کربلا رخ داد فقط شهادت امام حسین (ع) و یاران با وفایش نبود، بلکه زدودن تحریف از وجه اسلام، حدیث مهم داستان عاشوراست که همیشه به عنوان برنامه زندگی شیعیان مطرح است.
رئیس دستگاه قضا، اسلام را در هر زمانی با خطر «تحریف و وارونگی» روبه رو دانست و یادآور شد: امروز هم می‌بینیم که از یک سو اسلام آمریکایی در همه دنیا تبلیغ می‌شود و از سوی دیگر اسلام داعشی را که خود آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها خلق کردند ترویج می‌دهند؛ واقعاً چه نسبتی میان عملکرد این گروهها و اسلام واقعی وجود دارد؟ آنچه اینها به اسم اسلام مطرح می‌کنند جز مخدوش کردن چهره اسلام و سیاه کردن تعالیم و معارف اسلامی نیست.
آیت الله آملی لاریجانی با تأکید بر اینکه اسلام در بسیاری مواقع برای زدودن تحریف از چهره اش نیاز به «فداکاری و ایثار» دارد ، اظهار کرد: بر این اساس حضرت اباعبدالله (ع)، پای حرف حق ایستاد و هر چه در عالم داشت یعنی نفسش، مالش و اهلش را فدا کرد تا اسلام وارونه شده را به جای خود برگرداند.
رئیس قوه قضائیه افزود: حضرت امام خمینی(ره) در چند مورد به این مسئله اشاره کردند که به شهادت رساندن حضرت اباعبدالله(ع) یکی از جرایم یزید بوده است و جرم عظیم ‌تر او و معاویه تحریفی بود که در اسلام ایجاد و اسلام طاغوتی و سلطنتی درست کرده بودند؛ این اسلام اگر جا می ‌افتاد دین حق تعالی محو شده و از بین رفته بود و این چیزی است که ابا عبدالله (ع) در مقابل آن ایستادگی کرد.
ِآیت الله آملی لاریجانی گفت: تحریف دین، حق همیشگی است و تا زمانی که شیطان و شیطان صفتان هستند، تحریف دین هم وجود دارد و کسانی که تابع شیطان هستند به اسم دین کارهایی انجام می‌دهند تا برای خودشان وجهه‌ای بخرند و تا هنگامی که این تحریف ها و این هجمه ها علیه اسلام حقیقی و ناب هست، مسیر ابا عبدالله (ع) هم ادامه دارد.
آیت الله آملی لاریجانی با قرائت جملات معروف امام حسین (ع) هنگام حرکت به سوی کوفه که می‌فرمایند: « إِنّی لَمْ أَخْرُجْ أَشِرًا وَ لا بَطَرًا وَ لا مُفْسِدًا وَ لا ظالِمًا وَ إِنَّما خَرَجْتُ لِطَلَبِ الاِْصْلاحِ فی أُمَّةِ جَدّی (صلی الله علیه وآله وسلم) أُریدُ أَنْ آمُرَ بِالْمَعْروفِ وَ أَنْهی عَنِ المُنْکَرِ وَ أَسیرَ بِسیرَةِ جَدّی وأبی علی بن أبی طالب فمن قبلنی یقبول الحق فالله أولی بالحق »، گفت: این مطلب را حضرت در جواب کسانی فرمودند که ایشان را از حرکت به سوی کوفه منع می‌کردند؛ امام (ع) در پاسخ می‌فرمایند من خروجم برای فساد، لهو و لعب و تفریح نیست و به عنوان مفسد و ظالم خروج نکردم، بلکه اصلاح در امت جدم را طلب می‌کنم، برای استقامت طریق حق قیام کرده‌ام و برای امر به معروف و نهی از منکر و به سیره جدّم و پدرم سیر می‌کنم .
رئیس دستگاه قضا افزود: در روایتی که ابن شهرآشوب از حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در کتاب مناقب نقل می‌کند، امام با فرزدق شاعر مشهور برخورد می‌کند و به او می‌فرماید: «یا فرزدق، ان هولاء قوم لزموا طاعه الشیطان و ترکوا طاعه الرحمن و اظهروا الفساد فی الارض و ابطلوا الحدود و شربوا الخمور و استاثروا فی اموال الفقراء و المساکین، و انا اولی من قام بنصره دین الله و اعزاز شرعه و الجهاد فی سبیله، لتکون کلمه الله هی العلیا» اباعبدالله می‌فرماید این قوم دائماً در طاعت شیطان هستند و طاعت رحمان را ترک کرده‌اند، در زمین فساد می‌کنند، حدود را تعطیل کرده‌اند، شراب می‌نوشند و در اموال فقرا و مساکین دست برد‌ه‌اند و من از هر کسی دیگری اولی هستم در قیام برای نصرت دین خداوند ، اعزاز شرع او و جهاد در راه او.
وی با توجه به عبارت «لتکون کلمه الله هی العلیا» در روایت بیان شده، گفت: تمام اقدامات امام(ع) برای این غایت بود که آنچه فرمان حق تعالی است و به تعبیر قرآنی «کلمه الله»، درمرتبه العلیا قرار گیرد.
آیت الله آملی لاریجانی خطاب به بزرگان، خطبا، اهل منبر و کسانی که اهل تذکر و توصیه به مردم هستند،  اظهارکرد: بسیار مناسب است توجه شود که کلمات توحیدی قرآنی و کلمات توحیدی در معارف اهل بیت (ع) مطرح بشود تا پیوند مردم با حق تعالی پیوند قوی‌تر و مستحکم‌تری شود؛ اگر کسی با خداوند انس و محبت پیدا کرد و حق متعال را قاهر فوق عباد و مسیطر بر همه عوالم دید، از هیچ کسی جز خدا نمی‌ترسد.
آیت الله آملی لاریجانی همچنین حکم اخیر مقام معظم رهبری درباره دوره جدید فعالیت شورای عالی انقلاب فرهنگی را مورد توجه قرار داد و گفت: نکات مطرح شده در این فرمان بیانگر اهمیت فرهنگ در انقلاب اسلامی است، مقام معظم رهبری و شهید مطهری از معدود کسانی بودند که در اول پیروزی انقلاب و حتی بیش از آن فرهنگ را اساس انقلاب می‌دانستند و در برابر کسانی که به دنبال سیاست ‌زده کردن انقلاب بودند،ایستادگی کردند.
رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه «معتقدیم دین ما عین سیاست است»، افزود: سیاست‌زدگی غیر از سیاست داشتن است، مقام معظم رهبری ازکسانی بودند که از اول انقلاب می‌فرمودند انقلاب ما انقلابی فرهنگی و به دنبال احیای ارزشهای اسلامی و انسانی است؛ ایشان در سالهای اخیر شبیخون فرهنگی را مطرح و تأکید کردند که ما برای حفظ انقلاب به جهاد فرهنگی نیاز داریم.
آیت الله آملی لاریجانی تحول در علوم انسانی را یکی از کارهای «مهم» شورای عالی انقلاب فرهنگی دانست و اظهار کرد: تلاشهایی در این باره صورت گرفته است، اما باید این کار را به نتیجه رساند چون ما سخن بسیاری برای گفتن در دنیا داریم؛ معارف الهی و درخشندگی آنها بی‌پایان است بنابراین نباید از «ایسم‌ها» ترسید بلکه باید با فرهنگهای مهاجم مبارزه کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
اعلام زمان مجاز تردد شناور‌های مسافربری از بندرکیش، فردا ۱۵ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
رزمایش اقتدار ورزش ایران
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)