• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۶۰۱۹۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۶
اجتماعی

مصاف ایران با کره جنوبی،امروز

ورزشگاه آزادی تهران عصرامروز میزبان دو رقیب قدرتمند فوتبال آسیا، ایران و کره جنوبی است.

دیدار دو تیم ملی فوتبال ایران و کره جنوبی با قضاوت داورانی از ازبکستان راس ساعت 25 : 16 درورزشگاه آزادی آغاز می شود.
انتظار می رود این بازی که بعد از ماهها اولین بازی تیم ملی فوتبال ایران در آزادی محسوب می شود هزاران نفر از علاقه مندان به فوتبال را به این ورزشگاه بکشاند.   
ازسوی دیگر هواداران فوتبال ایران پس از تمدید قرارداد کارلوس کی روش بعد از کشمکش های بسیار به ورزشگاه می آیند تا هم عملکرد این مربی را در مقابل یک تیم قوی ازنزدیک ببینند وهم بازی تیم کره جنوبی را که فراتر از آسیا قراردارد ببینند این بازی می تواند شروعی برای آشتی دوباره تماشاگران ایرانی با فوتبال باشد جایی که آنان به سبب بازی های ضعیف در لیگ برتر از فوتبال فراری شده اند و حضور زیادی در ورزشگاهها ندارند. 
این دیدار ازحساسیت زیادی برخوردار است و نتیجه آن برای تیم ایران مهم  است  زیرا نتیجه برد در این دیدار موجب تقویت روحیه بازیکنان می شود و به حضور مقتدرانه تیم ملی فوتبال کشورمان در جام ملت های آسیا در اواخردی ماه کمک می کند. 
کره ای ها با توجه به این که در آخرین دیدار شکست خوردند به دنبال انتقام از تیم ایران هستند بنابراین نباید این فرصت را برای آنها فراهم کرد برای همین تیم ملی باید با تمام قدرت در این دیدار حاضر شود و در این میان حمایت و تشویق هواداران درورزشگاه نیز بسیار موثر خواهد بود. 
ترکیب احتمالی ایران:
تیم‌ملی فوتبال ایران با کمترین تغییر به نسبت جام‌جهانی در این بازی به میدان خواهد رفت. علیرضا حقیقی، احسان حاج‌صفی، امیرحسین صادقی، سیدجلال حسینی، پژمان منتظری، جواد نکونام، آندرانیک تیموریان، اشکان دژاگه، مسعود شجاعی، علیرضا جهانبخش (خسرو حیدری) و رضا قوچان نژاد. این همان ترکیب جام‌جهانی منهای مهرداد پولادی است که به دلیل مشکل کارت پایان خدمت در این اردو ایران را همراهی نکرده است. نزدیک ترین بازیکنان نیمکت نشین به ترکیب اصلی سردار آزمون و محمد نوری هستند که ممکن است آنها نیز در فهرست اولیه تیم‌ملی حضور داشته باشند.
چگونه بازی می‌کنیم؟
سوال مهم این است که آیا ایران همان رویه دفاعی جام‌جهانی را دنبال می‌ کند یا در مقابل هزاران هزار هوادار مجبور به حفظ توپ، فوتبال مالکانه و حمله به سمت دروازه کره جنوبی است. پاسخ به این سوال، می‌ تواند بخشی از استراتژی کارلوس کی‌روش برای جام ملت های آسیا را فاش کند. او که از بازی بسته و بلاک های دفاعی منظم ایران در جام‌جهانی نتیجه مناسبی گرفته، شاید این روش بازی را کماکان ادامه بدهد. البته این احتمال را باید در نظر داشت که ممکن است هواداران از این روش استقبال نکنند. بخصوص که آنها بعد از موفقیت جام‌جهانی دوست دارند تیم‌ملی شان در آزادی گل بزند.
کره‎ای‎ها با سرمربی جدید
اولی اشتلیکه سرمربی تیم‌ملی کره یک انتخاب غیرمنتظره برای هدایت تیمی است که قبلا مربیان بزرگی مثل گاس هیدینک و دیک ادووکات را به عنوان سرمربی در اختیار داشته است. کره که یکی از بهترین لژیونرهای تاریخ فوتبال آسیا، سونگ هیونگ مین را در خط حمله اش دارد، با این مربی آلمانی اولین بازی مهم دوستانه خود را پشت سر خواهد گذاشت. اشتلیکه هرگز مربی مطرح و بزرگی نبوده و هم نسلان او هم به ندرت در صحنه مربیگری حضور دارند. او که در آلمان دهه 80 بازیکن مشهوری بوده، در شرایطی در شرق آسیا هدایت یکی از مطرح ترین تیم های آسیایی را برعهده دارد که فوتبال این کشور به نظر فاقد ستاره های درخشان دهه 80 است. آنها در دو بازی متوالی در ایران و کره مغلوب تیم‌ملی شده اند و شاید این فرصتی برای جبران ناکامی های قبلی باشد. اگرچه ملی‌پوشان ایران هم از برد در این مسابقه دوستانه نخواهند گذشت.
پیش‌بینی
یک برد نزدیک به سود ایران یا تساوی. البته از بس که تیم‌ملی را ندیده ایم واقعا سخت است که بدانیم با خودمان چند ـ چندیم، چه رسد به اینکه بازی کره را پیش‌بینی کنیم!
تیم ملی ایران مقابل کره جنوبی تاکنون به 10پیروزی - 9شکست وهفت تساوی دست یافته است که این موضوع نشان می دهد تقریبا دو تیم از نظر توان و موفقیت در آسیا هم سطح هستند. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جمع آوری ۶۲ تابلو و سایبان غیرمجاز در شهرکرد
افزایش حملات تروریستی در سال ۲۰۲۵ در پاکستان
آزادراه تهران کرج به مدت ۲ شب مسدود می‌شود
تولید محصولات کاربردی در حوزه علوم شناختی
کشف ۷۵۲ تن آرد قاچاق در همدان
حضور بیش از ۴۰ هزار نفر در اعتکاف رجبیه یزد
دمای منفی ۲۱ درجه‌ای تخت سلیمان را در رتبه دوم سردترین‌ها قرار داد
عرضه فولاد و پتروشیمی در تالار بورس کالا
دستیابی به دانش فنی درمان انواع سرطان‌ در کشور
بررسی اقدامات لازم برای رسیدن به ثبات اقتصادی در جامعه
اعتکاف در افغانستان
نفتا و نفت سفید پیشتاز عرضه‌های امروز در بورس انرژی
محسن پاک نژاد وارد عسلویه شد
فعالیت ۳۲ پایگاه سوادآموزی در همدان
جذب ۶ پزشک متخصص جدید در شهرستان بردسکن
ادامه عملیات اصلاح شبکه فاضلاب بلوار امام خمینی شاهین شهر
ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی کرمان شتاب گرفت
حضور ۳ بانوی شمشیرباز ایران در جام جهانی اسلحه اپه
تعطیلی یک معدن آلاینده در محور هراز
خوزستان، سوگوار در سالروز وفات حضرت زینب کبری (س)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می گیرد
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
همراهی دولت و مجلس در توجه به معیشت مردم ضروری است
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
اعطای اختیارات به استانداران در اجرای طرح حمایت معیشتی
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۵ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)