• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۶۳۳۹۳
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۴
سیاسی » عمومی

پیگرد برخی مدیران متخلف در ماجرای پدیده شاندیز

دادستان عمومی و انقلاب مشهد از تحت تعقیب قرارگرفتن برخی مدیران دستگاه ها و سازمان های متخلف در ماجرای شرکت پدیده شاندیز خبر داد.

به گزارش واحد مرکزی خبر ؛ غلامعلی صادقی در جمع خبرنگاران گفت: حوزه پیشگیری از وقوع جرم دادستانی مشهد از مدت ها قبل به موضوع سهل انگاری و یا تخلف اداره ها  و سازمان های مختلف در ماجرای پدیده شاندیز وارد شده بود که این موارد به بازپرس پرونده اعلام شده است.
وی بااشاره به ارزش واقعی سهام شرکت پدیده  گفت: آن چه مشخص است این که ارزش سهام در این شرکت به صورت صوری و به اصطلاح بادکنکی افزایش پیدا کرده است که واقعیت خارجی ندارد و رقم دقیق ارزش سهام را باید کارشناسان زبده  بررسی کنند.
افزایش غیرقانونی تعداد سهام پدیده
صادقی  همچنین به افزایش غیرقانونی تعداد سهام این شرکت اشاره کرد و گفت: تا حدود یک هفته قبل تعداد سهام یک میلیارد و 875میلیون بود ، که دوباره آن را تقسیم و به 11 میلیارد و 250 میلیون سهم افزایش دادند که این کار غیرقانونی است و این موارد نوعی مانور متقلبانه و کلاهبرداری محسوب می شود.
قاضی صادقی در ادامه به برخی تخلفات مانند امضای برگه های خرید سهام با کاربری که هیچ سمت و مسوولیتی در شرکت های سرمایه گذاری ندارد، اشاره کرد و افزود: دغدغه مهم دستگاه قضایی این است که مردم و سهامداران متضرر نشوند و یا هنگام فروش سهام فریب نخورند.
تکذیب تبرئه پدیده
دادستان مشهد همچنین برخی شایعات مطرح در مجالس و سایت های غیرمعتبر مبنی بر تبرئه شرکت پدیده از اتهامات را تکذیب کرد و گفت: این پرونده در حال رسیدگی در دادسرای مشهد است و این گونه شایعات  به طور معمول از سوی افراد ذینفع در این ماجرا و در مجامع خصوصی و یا در جمع برخی سهامداران عنوان می شود که با  تکذیب آن به این گونه افراد هشدار می دهیم، از نشر اکاذیب که جرمی انکارناپذیر است خودداری کنند .
مدیر عامل پدیده باید ممنوع‌الخروج شود
همچنین عضو مجمع نمایندگان خراسان رضوی با ابراز تاسف از بی‌توجهی مسوولان به رسیدگی پرونده پدیده گفت: مدیر عامل پدیده باید ممنوع‌الخروج شود تا تکلیف تخلفات آن مشخص شود.
علی سبحانی‌فر با اشاره به فسادهای مالی اخیر یادآور شد: 80 درصد سهام و آورده‌های این شرکت متعلق به مدیرعامل و 20 درصد متعلق به مردم است.
او افزود :  باید بررسی شود چگونه یک شرکت بدون وارد کردن سهام خود در بورس، اقدام به فروش سهام به صورت عام کرده است.
نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که مجلس به دقت رصد پرونده پدیده را انجام می‌دهد، افزود: در گذشته مساله پدیده به مسوولان تذکر داده شد که متاسفانه مورد توجه قرار نگرفت.
چندی پیش قباد افشار رییس سازمان امور اراضی گفته بود  : مجموعه پدیده شاندیز تغییر کاربری غیر مجاز اراضی خود را در حدود 50 هکتار انجام داده که در این میان تغییر کاربری در سطح  ۵ / ۴۱  هکتار از این اراضی خارج از محدوده و در حریم شهر  قرار داشته و غیر قانونی است.
محمدحسن واحدی معاون استاندار خراسان رضوی نیز در خصوص پرونده اقتصادی پدیده شاندیز گفت: شرکت پدیده شاندیز از ابتدای شروع فعالیت خلاف قانون عمل کرده و مراحل قانونی را طی نکرده و با بررسی‌هایی انجام شده با این شرکت  برخورد قانونی خواهد شد.
چند روز قبل تمامی دفاتر غیرقانونی خرید و فروش سهام پدیده شاندیز به دستور دادستان عمومی و انقلاب مشهد پلمپ شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انجام ۷۵ درصد ترانزیت ریلی کشور از مرز سرخس
پیشرفت‌های ایران در حوزه پزشکی پس از انقلاب اسلامی اعجاب برانگیز بوده است
پس لرزه‌های ارتباط پرونده اپستین با ترکیه
وزش باد شدید با سرعت ۸۰ کیلومتر بر ساعت در استان مرکزی
ارتقای خدمت‌رسانی پزشکی قانونی با افتتاح چندین طرح در کشور
بررسی آخرین وضعیت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید
شتاب‌گیری در اجرای طرح مسکن استیجاری
افتتاح ۱۴ واحد مسکونی و الحاق ۲ شهرک جدید به شهر میامی
ورزشکار زنجانی در اردوی تیم ملی کبدی
بهره برداری از کشتارگاه کویر طیور خوسف
تجدید میثاق کارکنان دارالقرآن الکریم با آرمانهای امام (ره)
طرح توسعه میدان گازی توس در سرخس به بهره برداری رسید
اخبار ۱۲۰ ثانیه؛ چکیده مهم‌ترین‌ها اخبار ایران و جهان ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
فوتبال ایران جزو سه کشور برتر قاره آسیا است
معارفه مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان
آمادگی سامانه‌های حمل ونقل عمومی برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
کمینه و بیشینه دمای بیستم بهمن ماه در سمنان
۳۴ طرح صنعتی در مازندران به ثمر نشست
اعلام اسامی منظم‌ترین شرکت های هواپیمایی کشور
ایران صدایمان را می شنود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)