• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۱۰۴۴۹
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۲
بین الملل » آمریکا

ارائه طرحی برای بررسی سلامت روانی ترامپ

نماینده کنگره معتقد است، رفتارهای «به شدت آزاردهنده» دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ضرورت بررسی سلامت روانی او را ایجاد کرده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، تد لئو، نماینده دموکرات آمریکا گفت پیش نویس قانونی را به کنگره ارائه خواهد کرد که به موجب آن کاخ سفید ملزم می شود برای ترامپ روانپزشک استخدام کند.
روزنامه هافینگتون پست در پایگاه اینترنتی خود نوشت: تد لئو نماینده کنگره معتقد است که رفتارهای «به شدت آزاردهنده» دونالد ترامپ رئیس جمهور، ضرورت بررسی سلامت روانی او را ایجاد کرده است. این نماینده دموکرات قصد دارد پیش نویس طرحی را ارائه کند که بر اساس آن باید یک روانشناس در کاخ سفید حضور یابد و سلامت روانی ترامپ را بررسی کند.
تد لئو سه شنبه هفته گذشته گفت ، رئیس جمهور و هر رئیس جمهور دیگری به علت فشارهای کاری باید به یک متخصص بیماری های روح و روان دسترسی  داشته باشد. کنگره در سال 1928 قانون حضور یک پزشک در کاخ سفید را تصویب کرد اما به علت انگ مرتبط با بیماری های روانی حضور یک روانشناس را درخواست نکرد.
تد لئو در مصاحبه با هافینگتون پست گفت: «اگر درباره سلامت روانی رئیس جمهور ایالات متحده سوالاتی وجود داشته باشد، من به مسئله از این زاویه می نگرم که بهترین روش برای درمان رئیس جمهور چیست. ما الان در قرن بیست و یکم زندگی می کنیم. سلامت روان نیز مثل سلامت جسم اهمیت دارد.»
اما او فقط به رؤسای جمهور آینده فکر نمی کند. لئو گفت که بسیار نگران دمدمی مزاجی ترامپ و میل شدید او به دروغگویی درباره مسائل کوچک و بزرگ است. این برای رئیس جمهور ایالات متحده عادی نیست که ظرف بیست و چهار ساعت درباره مرگ، ویرانی و اخبار جعلی و شر مطلب بنویسد. نگران کننده ترین جنبه قضیه این است که او از واقعیت دور است... در اولین کنفرانس مطبوعاتی که او در این دولت داشت، آنها می توانستند درباره شغل یا بهداشت و درمان صحبت کنند. آنها درباره میزان جمعیت صحبت کردند و سپس درباره اش دروغ گفتند. این عجیب ترین چیزی است که من تا الان در عالم سیاست دیده ام.»
ترامپ از وقتی به عنوان رئیس جمهور سوگند یاد کرده ، درباره مسائل بسیار جدی تر از میزان جمعیت دروغ گفته است. او به غلط ادعا کرد که سه تا پنج میلیون نفر در انتخابات، غیرقانونی رای داده اند. او به غلط گفت که کشورهای دیگر علاوه بر روسیه ممکن است طی انتخابات، پشت حملات سایبری  بوده باشند. او به غلط رسانه ها را به گزارش ندادن در خصوص حملات تروریستی متهم کرد.
تد لئو گفت که او پزشک نیست اما بسیاری مثل او نگران رفتارهای رئیس جمهور هستند.
وی افزود:‌« فاصله رئیس جمهور با واقعیت ها بسیار نگران کننده است. حملات او به مطبوعات آزاد و مشروعیت دستگاه قضایی ما را در نهایت به سمت دیکتاتوری سوق می دهد. به همین علت است که من به این نتیجه رسیدم او خطری برای جمهوری محسوب می شود.»
کاخ سفید از توضیح در این باره خودداری کرده است.
برخی از منتقدان قبل از رئیس جمهور شدن ترامپ سلامت روانی او را مایه نگرانی می دانستند و این را زمینه ای برای برکناری اش عنوان می کردند. متمم 25 قانون اساسی می گوید که یک رئیس جمهور در صورتی که طبق نظر اعضای دستگاه اجرایی نتواند وظایف خود را انجام دهد، با دو سوم آرای کنگره برکنار می شود.

علاوه بر لئو، برخی دیگر از نمایندگان کنگره نیز از لزوم بررسی سلامت روانی ترامپ صحبت کرده اند. جیسون شافتس رئیس کمیته نظارت و اصلاحات دولت در ماه ژانویه به واشنگتن پست گفت که طرحی برای بررسی های مستقل پزشکی و همچنین روانشناسی رؤسای جمهور در دست تدوین دارد. او نگفت که ترامپ مشکل روانی دارد اما گفت: «اگر قرار باشد کدهای هسته ای در دست شما باشد، پس باید سلامت روانی شما نیز معلوم باشد.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت سه فوتبالیست چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی
دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران در فجر ۴۷
پیش بینی افزایش تولید دانه های روغنی با حذف ارز ترجیحی
جمع‌آوری ۲۴ معتاد متجاهر در الیگودرز
دستگیری ۷ حفار غیرمجاز در دامغان
رونمایی کمپرسور جدید نماد همکاری موفق برای ارتقای توان فنی کشور
سرویس‌دهی رایگان اتوبوسرانی و قطار شهری مشهد در نیمه شعبان
سه‌شنبه‌های مردمی ملاقات چهره به چهره با مسئولان در کرج
برگزاری اختتامیه جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
افتتاح طرح ملی سلام محله در خراسان جنوبی
رویداد ملی «سلام محله» در ۷۴ کانون استان اردبیل آغاز شد
تصویب مزایده ۱۳ پلاک املاک مازاد دستگاه های اجرایی در سمنان
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ طرح صنعت برق در فارس و بوشهر
استاد محمد علی سادات درگذشت
قم آماده اعزام به مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور
جشنواره شعر فجر در ایستگاه آخر
افتتاح ۴۲۳ طرح با ۸ همت اعتبار در فردیس به مناسبت دهه مبارک فجر
تجدید میثاق رئیس، مدیران و کارکنان بنیاد شهید با آرمان‌های امام راحل
آغاز به کار رشته المپیکی لاکراس
دستگیری ۱۳۸ نفر از اغتشاشگران در رودسر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)