پخش زنده
امروز: -
سخنگوی شورای شهر تهران: نظر نهایی ماندن افشانی شهردار تهران را قانون گذار میدهد.
علی اعطا در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: امشب در شورای شهر جلسه مجمع امید با حضور نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی، اعضای شورا و افشانی شهردار تهران برگزار شد که در این جلسه دو موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: دستور اول جلسه لایحه مالیات بر ارزش افزوده بود و مبحث دوم قانون منع بکارگیری بازنشستگان در خصوص افشانی شهردار تهران بود که در این باره بحث های مختلفی مطرح و تعدادی از اعضا نظرات خود را نسبت به مسائل حقوقی و ثبات در مدیریت شهری و راهکارهای قانونی مبنی بر ماندن افشانی داشتند.
اعطا افزود: یکی از پیشنهادها این بود که استفساریه ای از سوی مجلس صورت بگیرد و آیا اینکه قانون استفساریه شامل شهردار می شود یا خیر.
وی تصریح کرد: پیشنهاد دیگری که اعضا مبنی بر ماندن افشانی داشتند این بود که طرح دو فوریتی برای اصلاح مصوبه وجود دارد یا خیر در واقع جلسه امشب جلسه هم اندیشی بر ماندن افشانی بود و هیچ تصمیم دیگری گرفته نشد.
سخنگوی شورای شهر تهران گفت: در برخی رسانه ها قضاوت های صریحی مبنی بر رفتن افشانی شده است البته ناگفته نماند برخی دستگاه ها نیز از روز گذشته اظهار نظرهایی در خصوص رفتن او داشتند.
اعطا خاطرنشان کرد: نظر نهایی ماندن افشانی در سمت شهرداری تهران را قانون گذار می دهد و قطعا این اتفاق خواهد افتاد و ما منتظر جمع بندی نظرات نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص استفساریه شهردار هستیم.