معاون دادسرای عمومی و انقلاب بروجرد؛
کشت گیاهان ممنوعه جرم است
معاون دادسرای عمومی و انقلاب بروجرد گفت: کشت گیاهان ممنوعه جرم است و مجازات دارد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، معاون دادسرای عمومی و انقلاب بروجرد درهمایش اطلاعرسانی و پیشگیری از کشت گیاهان ممنوعه که در سالن جلسات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بروجرد برگزار شد اظهار کرد: کشت گیاهان ممنوعه در قانون جمهوری اسلامی ایران جرم و مجازات دارد.
حجتالاسلام علی سلگی افزود: اگر کسانی اقدام به کشت گیاهان ممنوعه کنند طبق قوانین مبارزه با مواد مخدر برای اولینبار به جزای نقدی محکوم میشوند.
وی اظهار کرد: در مرتبه دوم علاوه بر جزای نقدی جریمه شلاق و در مرتبه سوم علاوه بر جزای نقدی و شلاق پنج سال حبس دارد.
معاون دادستان بروجرد گفت: در مرتبه چهارم حکم کسانی که به کشت گیاهان ممنوعه اقدام کنند اعدام است.
سلگی افزود: دهیاران و شوراهای روستایی موظف هستند که بعد از آگاهی از کشت گیاهان ممنوعه مراتب را به مقام انتظامی با دادستانی اطلاعرسانی کنند در غیر این صورت ۶ تا یکساله از سمت دولتی خلع میشوند و در مرتبه دوم نیز به طور کامل از سمتهای دولتی خلع میشوند.
وی اظهار کرد: درآمدی که از راه کشت گیاهان ممنوعه کسب میشود حرام است بسیاری از اتفاقات ناگوار مانند قتلها حاصل لقمه حرام است که افراد سر سفره میبرند.
فرمانده انتظامی بروجرد نیز با اشاره به اینکه بیش از یک هزار نوع مواد مخدر وجود دارد که باعث آسیب به جامعه و خانوادهها میشوند گفت: آموزش راهکار مناسبی برای کاهش آسیبها است، آسیب اجتماعی مواد مخدر فراگیر است و ما باید دراینخصوص احساس مسئولیت کنیم.
مهدویکیا گفت: جلوگیری از کشت گیاهان ممنوعه ضروری است و در این راستا مردم نیز باید پشتیبانی کنند، دهیاران و اعضای شورای روستاها و بخشداران در حوزه کاری خودشان کنترل داشته باشند و از کشت گیاهان ممنوعه جلوگیری کنند.
وی تصریح کرد: برای برقراری امنیت در روستاها نصب دوربینهای مداربسته در ورودی و خروجی روستاها ضروری است، امنیت اتفاقی نیست و برای برقراری امنیت باید از مردم کمک بگیریم.
فرمانده انتظامی بروجرد گفت: کشت گیاهان ممنوعه در مناطقی که در دید عمومی نیست کشت میشود نیروی انتظامی رصد کامل دارد و در صورت لزوم ورود کرده و مالک و کسی که زمین را کشت کرده به دستگاه قضایی معرفی میشوند.
مهدویکیا افزود: برای جلوگیری از کشت گیاهان ممنوعه استفاده از ظرفیت معتمدین، متنفذان و ریشسفیدان و دهیاران و بخشداران ضروری است.